Tortillawraps met kip, venkel en Esfenaj

Een Perzische spinazie dip met een frisse tortilla, een heerlijk gerecht voor bij de lunch.

Ingrediënten:

2 Gerookte kipfilets

1 Venkel

1 Komkommer

½ Bosje bieslook

1 Sjalotje

1 Avocado

4 Grote tortillawraps

1 bakje Maza Efenaj

Flinke hand blad- of veldsla

 

Bereidingswijze:

Snij de kipfilet in heel dunne plakken en doe hetzelfde met de venkel. Snij de komkommer doormidden en vervolgens in lange stukken of repen, snipper de sjalot en snij de avocado in grove stukken. Verhit de tortilla’s in een koekenpan, zodat ze soepel worden, en besmeer ze een voor een met een flinke laag esfenaj. Verdeel de sla en vervolgens de rest van de ingrediënten erover. Rol de tortilla’s op en serveer ze voor de lunch of snij ze in plakken en serveer ze met een prikker erin als borrelhapje bij de BBQ!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.