De Hippe Vegetariër: Top 5 gezonde smoothies

Ben je benieuwd naar wat smoothierecepten? Dan ben je op de juiste pagina! Hieronder vind je de Top 5 smoothies die goed zijn voor iets specifieks. Vaak heb je de ingrediënten al in huis en zijn ze makkelijk te maken. Ik zou zeggen, probeer het uit want smoothies zijn een lekkere toevoeging aan je dag.

Anti-kater
Heb je teveel gedronken de afgelopen nacht? Dan moet je deze smoothie zeker uitproberen. Het helpt goed tegen een heftige kater. Een heerlijke combinatie van wortel, appel, watermeloen, sinaasappel, grapefruit, rode biet en koobladeren. Gezond, lekker en effectief!

foto-1-1080x675-1080x675

Tegen verkoudheid en griep
Begin je een beetje last te krijgen van een beginnende verkoudheid? Dan is dit jouw smoothie. Deze smoothie helpt tegen verkoudheid en griep. Daarnaast is het een echte detox smoothie die je lichaam goed reinigt. Dit heb je zeker nodig als je griep hebt. Het is een heerlijke combinatie van citroen, knoflook, gember, mierikswortel, appel, peer en honing.

IMG_2449-1080x675

Tegen hoofdpijn
Bonkende koppijn? Een probleem waar we allemaal wel eens last van hebben. Probeer deze simpele smoothie. Het is een heerlijke combinatie van koolbladeren, broccoli, alfalfa kiemen, appel, wortel en aardbeien. Gezond, lekker en effectief!

foto-6-1080x675

Voor een goede spijsvertering
Onze spijsvertering kan soms niet helemaal zoals het hoort. Geef je spijsvertering een boost met deze simpele smoothie! Het is een heerlijke combinatie van papaya, banaan, hennepzaadjes, gember en kaneel.

foto-2-kopie-1080x675

Voor focus en concentratie?
Een belangrijke werkbespreking of een toets op school? Deze smoothie zorgt voor een betere focus en concentratie. Het is een heerlijke combinatie van tahini, spirulina, appel, lecithine granulaat en water.

IMG_2473-1080x675

Deze top 5 verscheen eerder op De Hippe Vegetariër.

Meer gezonde tips?
Kijk op http://bit.ly/1qopOqW of volg @dehippevegetarier op Instagram


Meer van De Hippe Vegetariër op ons platform:

>  De Hippe Vegetariër: Top 5 vegan gerechten
>  Vind een eetpatroon dat bij je past
>  Ons interview met De Hippe Vegetariër

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *