Vegan pindakaas-haver bar

De pindakaas, haver én chocolade bar zit boordevol eiwitten en een heerlijke smaak! Daarnaast is de bar zo klaar en hoeft niet in de oven!

Ingrediënten:

  • 225 gr soepele pindakaas (ongezouten)
  • 110 gr ahornsiroop
  • 85 gr opgerolde haver (eventueel glutenvrij)
  • 40 gr vegan chocoladedruppels of gesmolten chocola

Bereidingswijze:

  1. Klop de pindakaas en ahornsiroop samen op middelhoog vuur.
  2. Eenmaal verdikt en samengevoegd (binnen 5 minuten), haal het van het vuur en giet dit over bij de opgerolde haver.
  3. Meng dit goed samen tot een geheel.
  4. Verspreid dit in een beklede ovenschaal en druk stevig aan.
  5. Gebruik als topping de chocolade(druppels).
  6. Koel gedurende 30 minuten in de koelkast of vriezer om af te koelen.
  7. En serveren maar!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.