Wondergraan populair voor elke maaltijd (win)

Quinoa, het is en blijft een geweldig graan, voor elk eetmoment van de dag! Geen wonder dat het steeds populairder wordt in onze maaltijden.

De quinoaplant groeit en wordt geoogst op 4000 meter hoogte in het Boliviaanse Altiplano, een droge hoogvlakte in het Andesgebergte. Quinoa  wordt ook wel de “rijst van de Inca’s” genoemd. Dit wondergraan heeft eeuwenlang de Andesbevolking gevoed en wordt vandaag de dag ook door vele Europeanen gegeten.

De pionier die quinoa in Europa introduceerde in 1989, is Priméal. Dit merk biedt de consument vandaag de dag meer dan 70 producten aan op basis van quinoa – voor elk moment van de dag.

 

Dankzij quinoa word je culinaire creativiteit grenzeloos

Priméal vergezelt je de hele dag lang. Start jouw dag met de Crunchly rode vruchten als ontbijt; echt heerlijk die echte aardbeienstukjes erin! Voor een voedzame en toch lichte lunch die je in slechts 5 minuten klaar hebt, heeft Priméal de tabouleh heruitgevonden. Natuurlijk op basis van quinoa. Last minute bezoekers? Geen probleem: met de quinoa spinazie-basilicum-spread en de quinoa-soepstengels ben je altijd voorbereid op onverwachte gasten.

Mail & Win

Waarvoor gebruik jij Quinoa het liefst? Laat het hieronder weten, zet je gegevens erbij en maak kans op 1 van de 10 quinoa-pakketten!

Update: De win-actie is afgelopen, alle winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hier kun je meedoen aan onze nieuwe duurzame en gezonde winacties

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *