Bedaffair een nieuwe online beddenspeciaalzaak

Voor de slimme consument die wil slapen op comfortabel, betaalbaar en verantwoord design.

Bedaffair is lekker slapen voor een mooiere toekomst. Bij deze beddenspeciaalzaak betekent goed voor jezelf zorgen ook meteen goed voor je omgeving zorgen. Want aan deze bedden en matrassen zit geen chemisch luchtje. Zij vinden dat het anders kan en moet. Daarom kiezen ze voor de meest beproefde, natuurlijke materialen. En zorgen voor een zo klein mogelijke voetafdruk.

Bedaffair is een nieuwe online beddenspeciaalzaak mèt 300m2 showroom, gevuld met de meest comfortabele matrassen, design ledikanten, kussens, dekbedden en bedlinnen van de meest faire en verantwoorde herkomst.

Ecobeds.nl

Natuurlatex matrassen met hoogste waardering TÜV-keurmerk ooit verkregen
De handgemaakte matrassen worden in kleine ambachtelijke Duitse matrassen fabrieken gemaakt. Van zuiver natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, zuiver scheerwol, paardenhaar, kokosvezel en diep in de kern het beste, soepelste en tegelijkertijd duurzaamste natuurlatex ooit. De natuurlatex in deze matrassen hebben de hoogste waardering ooit gekregen, volgens het strikte en strenge TÜV keuringsinstituut.
De waardering van 100 punten van het gerenommeerde Duitse keuringsinstituut is uitzonderlijk. Het keuringsinstituut gaat ervan uit dat al bij 70 punten een goede kwaliteit bereikt wordt.

De zeer hoge waardering van het TÜV keuringsinstituut, is verkregen op de volgende punten van het natuurlatex:
1. Op de elasticiteits-duurzaamheid-test (soepelheid, hoogte en herstelkracht).
2. Verdubbeling van “Breathability”, oftewel het ventilerend vermogen en toelaatbaarheid van de doorgang van lucht in vergelijking met andere natuurlatex matrassen.
3. De natuurlatex komt van duurzame landbouw en is zowel FSC als Rainforest Allianz gecertificeerd.
4. De natuurlatex is CO2 neutraal geproduceerd. (ISO 14064 Y GHG Protocol).
5. Het productieproces van de natuurlatex is niet alleen milieuvriendelijk maar ook sociaal verantwoordelijk.
6. Gecertificeerd Oeko Tex Standaard 100, Klasse 1 vanuit het Hohenstein instituut.

Massief houten design ledikanten gemasseerd met onbewerkte natuurlijke oliën
De ambachtelijk geproduceerde massief houten ledikanten worden gemaakt in kleine meubelmakerijen in Duitsland. Duitsland heeft per m2 het meeste bos van alle Europese landen. En daar zijn onze buren bijzonder zuinig op. Het zeldzame wildeiken bijvoorbeeld wordt speciaal geteeld en gekapt en bezit daardoor een unieke en prachtige structuur.
Om het design van de structuren tot zijn recht te laten komen wordt het hout met speciale onbewerkte natuur oliën met veel passie en liefde ingemasseerd. Omdat hout een natuurproduct is en elke boom een unieke structuur heeft, is elk handgemaakt ledikant een uniek exemplaar.

Ecobeds.nl

Om het slaapfeest compleet te maken
Geheel in lijn met de beddencollectie biedt Bedaffair haar klanten de meest zachte en heerlijke kussens, dekbedden en bedlinnen aan. Uiteraard volledig geproduceerd op faire en verantwoorde manier. De beddenspecialist werkt hierbij samen met de Nederlandse bedrijven Yumeko en Damai organics.

Online winkelen, met de mogelijkheid om te voelen, te beleven en te testen in de showroom
Als consument wil je graag zien hoe iets er in het echt uit ziet en hoe een matras voelt. Staat dit bed wel goed in mijn slaapkamer? Kan het matras door het trapgat heen? Hoe ligt dit matras? Moet ik nu een firm of soft matras kiezen? Bij Bedaffair kun je makkelijk en snel online bestellen. En heb je eveneens de mogelijkheid voor proefliggen, je kunt voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt in de, makkelijk bereikbare, 300 m2 showroom in Oostzaan/Amsterdam, direct aan de A8.

Want het kan anders
De reden dat de eigenaren (Arend en Marjolein Vaders) 20 jaar geleden begonnen zijn met het ontwerpen en produceren van gerenommeerde Hollandse en nu ook Duitse eco-luxury bedden, is vanuit de overtuiging dat snel en goedkoop bedden produceren, ergens heel ver weg, een enorme negatieve impact heeft op je gezondheid, het milieu en de gemeenschappen van boeren. Dat moest anders, vonden en vinden zij. Ze willen dat hun producten iets toevoegen: een gezond leven, een lange levensduur, hoge kwaliteit en welvaart voor de toeleveranciers in de handelsketen.

Weet waarop je slaapt
Heel veel mensen hebben geen idee waar ze precies op slapen. De meest verkochte matrassen zijn gemaakt van (koud)schuim, polyether of traagschuim. Dit bestaat uit chemische componenten, waarvan de grootste aardolie is. Om meerdere, voor de hand liggende redenen is dit niet gunstig voor het milieu. Daarnaast geeft een dergelijk matras, in het begin zeker, dampen af die je liever niet inademt. Bedaffair biedt een gezond en mooi alternatief, tegen zeer voordelige prijzen.

Met lage kosten koop je slimmer en slaap je fijner
Van baby’s eerste biologische matras tot comfort matrassen voor mensen op respectabele leeftijd; Bedaffair heeft een bed of matras voor elke levensfase. Een 100% natuurlatex matras is al verkrijgbaar vanaf € 395,-. Producten worden door heel Nederland gratis geleverd (v.a. € 35,-).

Bezoek de winkel makkelijk online of kom kijken en proberen
Bij Bedaffair werkt ieders nachtrust aan een duurzame samenleving waarin levenskwaliteit centraal staat. Meer weten? Bezoek de webshop www.bedaffair.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *