De vakbeurs voor Solar Professionals


Professionele vakbeurs, georganiseerd door een professionele organisatie.

Op 17 en 18 april is het zover, dan vindt de nieuwe – uitsluitend op zonne-energie gerichte – vakbeurs Solar Solutions plaats. Solar Solutions is een commercieel platform 2.0 dat zich richt op sales, op relatiebeheer en netwerken en op kennisoverdracht, opleidingen en trainingen. Solar Solutions sluit volledig aan bij de eisen en wensen van deze tijd en biedt u een exclusieve en effectieve mogelijkheid om producten en diensten te exposeren, om nieuwe klanten te werven en om bestaande relaties te onderhouden. Op Solar Solutions legt u face-to-face contact met geselecteerde professionele bezoekers.

Solar Solutions duurzaam zonne energie zonne panelen

Bezoekers
Solar Solutions richt zich op de W en E installatiebranche, dakspecialisten en bouwbedrijven. Kortom op alle professionals die met solar te maken hebben of zich daarover willen laten informeren. In de bezoekersmarketing benaderen we ook beslissers uit de overheid, semi-overheid, woningbouwcoöperaties, vve’s en overige gebouwbeheerders.

Kennis, opleidingen en technische workshops
Tijdens de beurs organiseren we voor de bezoekers technische workshops waarin dieper wordt ingegaan op product- en montageaspecten, certificering, op innovatieve ontwikkelingen en op marktontwikkelingen.

Solar Solutions duurzaam zonne energie zonne panelen

Toegangskaarten
Solar Solutions is een vakbeurs en uitsluitend toegankelijk voor bezoekers die professioneel betrokken zijn bij zonne-energie.
Op de beursdagen bedraagt de toegangsprijs € 45,– per persoon aan de kassa,
bij voorregistratie ontvangt u een korting van € 30,– per persoon.

Locatie
Als locatie is gekozen voor het goed bereikbare en centraal in West-Nederland gelegen beursgebouw Expo Haarlemmermeer. Dit gebouw, zeer geschikt voor vakbeurzen, heeft als meerwaarde dat het als één van de eerste gebouwen uitgerust is met een volledig geïntegreerd solar dak. Daarmee is het een waardig onderkomen voor Nederlands eerste solar vakbeurs.

Voor informatie kunt u kijken op
www.solarsolutions.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *