Je eigen zonne-energie opwekken, zonder panelen op je dak

Verdienen door vergroenen, zo doe je dat!

Veel mensen willen een bijdrage leveren aan de energietransitie. We zijn op weg van fossiel naar duurzame energiebronnen; mooi! Hoe kunnen we dit zo snel en goed mogelijk bereiken?

We gaan in gesprek met Bas Wijnen, een van de oprichters van Energieleverancier Vrijopnaam. Bij Vrijopnaam kun je zonnepanelen kopen, zonder ze op je dak te leggen. Ze liggen in een van de zonneparken van Vrijopnaam, maar de stroom is voor jou!

Lezers van De Betere Wereld profiteren nu van een speciale actie.
De eerste 50 overstappers ontvangen namelijk 2 zonnepanelen gratis.

Waarom zijn jullie Vrijopnaam gestart?

Wij willen iedereen in staat stellen zijn eigen zonne-energie op te wekken. Ook wanneer je geen dak tot je beschikking hebt.

Hoe werkt dat dan?vrijopnaam zonne-energie opwekken

Dat kan met een Paneelopnaam, een zonnepaneel op afstand, in één van de zonneparken van Vrijopnaam. Een innovatieve oplossing voor de bewuste consument om direct en concreet bij te dragen aan de sluiting van kolencentrales én toename van duurzame energie in Nederland. Op een manier waarbij verdienen en vergroenen hand in hand gaan.

Vrijopnaam maakt de gebruiker producent van duurzame energie. Jij kunt zelf initiatief nemen, zonder dat je van alles hoeft te regelen of meteen een groot bedrag hoeft te investeren. Onze oplossing is voor iedereen: simpel, duurzaam en voordelig. Je eigen zonnepaneel op afstand, en de zonne-energie die je daarmee opwekt, halen wij van je energierekening af!

Hoe houden jullie je prijzen laag?

vergelijk energieleverancier vs vrijopnaamOmdat je bij ons zelf je energie opwekt, ontvang je ook zelf de winst van de opbrengst van je panelen. Je inleg levert je een rendement van 14% (!) op en de energie die je opwekt hoef je niet meer te kopen. Zo ben je ook niet meer gevoelig voor (verwachte) prijsstijgingen. Op de reststroom en eventueel gas dat wij jou leveren zetten we geen winstmarge zoals veel andere leveranciers wel doen. Op die manier verdienen zij ‘dubbel’ en hebben er baat bij om jou zoveel mogelijk stroom te verkopen. De maandelijkse vaste leveringskosten (voorheen vastrecht) zijn voldoende om ons bedrijf te runnen.

Wat moet ik doen om zelf stroom op te wekken?

Niets! Je gaat in plaats van stroom kopen zelf stroom opwekken, zonder daar extra tijd aan kwijt te zijn. De voordelen van zelf opwekken zijn talrijk, eigenlijk is hier geen discussie over. Alleen bracht het voorheen een hoop rompslomp met zich mee. Vanaf nu kan je ook zelf opwekken zonder gedoe en zorgen.

Waarom is dit het moment om over te stappen?

Het is tijd om in actie te komen! Met zijn allen vergroenen (en ook nog eens verdienen). Vrijopnaam maakt dat mogelijk zonder dat het je enige moeite kost. Vraag een offerte op en ontdek hoeveel panelen jij kunt aanschaffen.

We zetten bovendien graag de lezers van De Betere Wereld in het zonnetje en daarom ontvangen de eerste 50 overstappers twee panelen gratis!

Vrijopnaam zonne energie

Lees ook:

Energie voor iedereen: Lang leve de zon

Interview met Vrijopnaam: zelf zonne-energie opwekken zonder dak

Het kan gewoon: zelf zonne-energie produceren is voor iedereen een keuze

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *