Mail & Win: gezichtsbehandeling met rozenkwarts


En met 100% natuurzuivere essentiële rozenolie,
bij PRANA Beauty & Health.


Tijdens deze reinigende gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van de 100% natuurzuivere, biologische plantaardige huidverzorgingsproducten van PRIMAVERA. Deze producten zijn dierproefvrij en tevens voorzien van het NaTrue label, dat aangeeft dat deze producten voldoen aan hoge internationale standaarden voor natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging.

De Rozenkwarts-rozen behandeling is een ideale behandeling om stress te verminderen en je huid optimaal verzorgen. Tijdens deze bijzondere verwenbehandeling wordt onder andere gewerkt met massageolie met 100% zuivere essentiële rozenolie, rozenkwarts edelsteenremedies (Alaskan Essences) en rozenkwarts edelstenen. Ervaar de energetische uitwisseling tussen de etherische rozenolie, edelsteenremedie en rozenkwarts edelstenen.

Werking 100% natuurzuivere essentiële rozenolie
Tijdens de behandeling wordt gewerkt met de 100% natuurzuivere essentiële rozenolie van de Damascener roos (rosa damascena). De olie wordt verkregen door waterdampdistillatie van de verse rozenblaadjes. Roos is een van de duurste essentiële oliën; voor één druppel olie zijn tussen de 50 en 100 bloemblaadjes nodig. De rozenessence heeft een diepe psychologische werking. Ze brengt alles in evenwicht dat uit balans geraakt is, speciaal als dit met het energiecentrum van het hart in verbinding staat. Ze schenkt troost bij zorgen en leed, geneest psychische pijnen, stelt open voor liefde, vriendelijkheid en mededogen. Voor de huid is de rozenessence een kostbaar schoonheidsmiddel. Ze stimuleert, zuivert, verheldert, geneest en is geschikt voor alle huidtypen.

Lees meer over onder andere de werking en de edelsteen, hier

Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *