Met groene stroom in de versnelling!

Groen Krijgt Poen

50 euro bonus bij overstap naar groene-stroom

Steeds meer energieleveranciers bieden groene stroom aan, maar hoe weet je nu of je stroom echt groen is? En als je een groen stroomproduct afneemt van een energieleverancier die nog volop investeert in kolen- of kernenergie, draag je dan nog iets bij aan het milieu?

Misschien wil je verzekerd zijn van echt groene stroom, maar heb je geen tijd voor een hoop uitzoekwerk. Via de WISE energievergelijker kun je eenvoudig prijzen vergelijken en direct overstappen naar 100% echt groene stroom en CO2 gecompenseerd gas, van een echt duurzame leverancier.

Groen Krijgt Poen

Een unieke energievergelijker
WISE is een milieuorganisatie die jaarlijks onderzoek doet naar de duurzaamheid van alle Nederlandse stroomleveranciers. Alleen de duurzame toppers uit dat onderzoek verschijnen in de WISE energievergelijker. Hierdoor ben je verzekerd van een echt duurzame keuze.

Impact voor het klimaat
De leveranciers in de WISE energievergelijker bieden uitsluitend Nederlandse groene stroom aan, uit zon of wind. Door over te stappen van een grijze naar een groene leverancier bespaar je tot wel 4 ton CO2! Een eenvoudige handeling dus met veel impact voor het klimaat.

Je keuze levert ook jou persoonlijk direct voordeel op: exclusief bij WISE ontvang je 50 euro overstapkorting.

groene stroom

Win een Batavus e-bike
Onder alle overstappers in de maand oktober verloten we een Batavus e-bike! Het gebruik van een e-bike is wel 50 keer minder belastend voor het milieu dan het gebruik van een auto. Door je e-bike op te laden met echt groene stroom  wordt jouw ritje helemaal klimaatneutraal!
Kijk voor meer informatie over de Win-actie, direct overstappen en de overstapkorting op:

wise-energievergelijker.nl

Meer energie?
>  GroenKrijgtPoen-bonus voor iedereen die overstapt naar écht groene stroom-leverancier

de betere wereld

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *