Natuurbegraven: Een exclusieve begraafplaats in bos of heide

heidepol

Natuurbegraafplaats Heidepol

Misschien kent u de term natuurbegraven inmiddels wel, maar heeft u toch nog veel vragen. Wat is natuurbegraven nou precies? Wat betekent dit voor mij en mijn nabestaanden? Graag geven wij antwoord op deze vragen.

Een natuurbegraafplaats is een mooi natuurgebied waar u vrij bent een plek te kiezen. Op een prachtige locatie tussen Arnhem en Ede, nabij het Nationaal Park de Hoge Veluwe, ligt natuurbegraafplaats Heidepol. Wie deze plek bezoekt, wordt geraakt door het natuurschoon. Hier vindt men de ruimte voor rust en bezinning.

Anders dan op een reguliere begraafplaats wordt een laatste rustplaats hier vanzelf weer onderdeel van de natuur. Op de natuurbegraafplaats vindt u geen traditionele grafzerken. Enkel een houten gedenkteken markeert een graf. Zo merkt u nauwelijks dat u zich op een begraafplaats begeeft.

Heidepol

Eeuwigdurende grafrust
Een laatste rustplaats op Heidepol is een bijzonder alternatief voor traditioneel begraven en cremeren. Iedereen kan hier zelf een plek kiezen die bij hem of haar past, onder een mooie oude boom of in het open veld. Een graf op Heidepol heeft eeuwigdurende grafrust en wordt één met de natuur. Hierdoor zijn er voor nabestaanden geen zorgen meer over het grafrecht en onderhoud in de toekomst.

Meer informatie
Heeft u vragen na het lezen van deze informatie o­f wilt u een afspraak maken in het informatiecentrum van natuurbegraafplaats Heidepol? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website.

Natuurbegraafplaats Heidepol                     026 – 711 22 10
Harderwijkerweg 37                                     vraag@heidepol.nl
6816 VA Arnhem                                           www.heidepol.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *