Aarden of Earthing

Aarden of Earthing

Gezond en energiek door het contact met de aarde

STRAND

“Al wandelend langs de vloedlijn laat ik het zeewater mijn voeten schoonspoelen. 

Ik geniet van de zon, het kriebelende zand tussen mijn tenen. De scherpe schelpjes laten me weten dat ik nog meer op blote voeten mag gaan lopen, maar het deert me nu niet.  Ik slaak een diepe zucht en voel de spanning wegvloeien.”

Ervaar thuis het weldadige gevoel van het contact met de aarde

Herken je dat weldadige gevoel, die de connectie met de aarde je geeft en verlang je ernaar dit dagelijks te ervaren, maar kun je niet elke dag buiten in de natuur zijn of aan het strand, op blote voeten, dan nodigen we je uit verder te lezen over Aarden. 

Lees ook vooral door tot het einde: we hebben een mooie kortingscode voor je om dat weldadige gevoel in huis te halen.

Wat is aarden

Fysiek in contact zijn met de aarde, oftewel ‘aarden’, kan het verschil maken tussen je goed voelen of uitgeblust zijn, lekker slapen en fris wakker worden of woelend de nacht door en brak de dag beginnen, zonder pijn leven of elke dag gebukt gaan onder de ongemakken die je lijf je laat voelen en ga zo maar verder. 

Sinds de uitvinding van isolerende schoenen hebben de meesten van ons geen direct fysiek contact meer met de aarde.

Hoewel je hier waarschijnlijk niet bij stil staat, zou je er wel eens onnodig last van kunnen hebben.

En misschien heb je er wel heel veel last van, door redenen die je je nauwelijks voor kunt stellen.

Vergelijk het maar met een gloeilamp met een los contact. De lamp flikkert, brandt zwak of gaat helemaal niet aan. Veel mensen leven met een flikkerende of zwakke gezondheid.

Laad je op door de energie van de aarde

We leven op een planeet vol natuurlijke energie.

Het aardoppervlak wemelt van subtiel pulserende frequenties, iets wat de meeste mensen zich niet realiseren.

Wie ziet nu zand, gras, het trottoir of de aarde onder zijn voeten als een energieveld?

Maar dat is precies wat de aarde is, en dat is ook altijd zo geweest.

Populair gezegd, onze planeet is een accu van 6 triljard (21 nullen!) maal duizend kilo, die voortdurend wordt opgeladen door de straling van de zon, de bliksem en de warmte van haar binnenste kern.  Aan deze ‘accu’ kun jij je opladen.

Want jij bent een levend elektrisch veld, meer nog dan dat je materie meedraagt!

En de aarde is jouw oplaad-station om je energie te geven 🙂

Dit geldt voor alles wat leeft, op het land, in de lucht en de zee: voor de mens, de dieren en de planten.

Je kunt jezelf opladen aan de aarde wanneer je fysiek contact maakt met haar, waardoor de elektronen vanuit de aarde jouw lichaam in balans brengen of houden.

Want alle bewegingen die je maakt, je gedrag en handelingen worden aangedreven door elektrische signalen. Je hart, hersenen, seksualiteit, zenuwstelsel, spieren en immuunsysteem zijn voorbeelden van kleine elektrische systemen met hun eigen frequentie.  De elektronen van de aarde werken op eenzelfde manier als antioxidanten in gezonde voeding.

Ze helpen bij het opruimen van een overschot aan vrije radicalen die ongewilde (chronische) ontstekingen veroorzaken.

Hier is een link met meer uitleg over aarden en ontstekingen:  https://www.earthingnederland.nl/Ontstekingen

In contact met de aarde functioneert je lichaam zoals het hoort, of beter!  Je voelt je energieker, je gaat er beter uit zien, je slaapt beter en je herstelt sneller.

Aarden met aardingsproducten binnenshuis

Aardingsproducten helpen je op een simpele manier contact met de aarde te maken. Dit kun je eenvoudig binnenshuis doen.   Aardingsproducten bevatten geleidend materiaal zoals zilver, roestvrij staal of koolstof.

Veilig in gebruik en eenmaal geïnstalleerd heb je er weinig omkijken meer naar. 

Een aardingsproduct geleidt de energie van de aarde naar jou, wanneer je er op ligt, zit of staat tijdens het werken.

Je sluit een aardingsproduct aan door een grondpin in de grond te steken. Hieraan zit een lang geleidend snoer dat je naar binnen leidt en aansluit op het snoer van een aardingsproduct.

Of je sluit het snoer van een aardingsproduct aan op een speciale aardingsstekker in een geaard stopcontact. Deze stekker maakt alleen contact met de aarding, dus niet met de elektriciteit van het stopcontact.

Aardingsproducten voor beter slapen

’s Nachts herstel je van de activiteiten van de afgelopen dag en als je geaard slaapt voltrekt dit proces zich nog beter. En hoe groter het oppervlak is dat je aardt, des te meer profijt je hebt van aarden.

De 50% zilver aardingsonderlakens aarden je van schouders tot voeten, liggen comfortabel en worden onder je eigen hoeslaken gebruikt.

Voeg hier een aardingskussensloop aan toe als je last hebt van nek- en schouderklachten, hoofdpijn en kaakproblemen.  

Wil je in een stralingsvrije cocon slapen en jezelf beschermen tegen laag- en hoogfrequente straling, dan is het aardings-dekbedovertrek met 50% zilver geschikt. Deze wordt in combinatie gebruikt met een aardingsonderlaken. 

De Elite Slaapmat is gemaakt van polyurethaan en is hypoallergeen. De Slaapmat aard je niet alleen, het creëert ook een fysiek schild tegen stof en mijt in het matras omdat het materiaal niet doorlatend is. Dit is het product om te gebruiken voor het aarden van je dierbaren in een verpleeghuis of ziekenhuis.

Het is eenvoudig af te nemen met een vochtige doek.  Omdat het minder ademend is, kan het fijner zijn toch te kiezen voor een van de 50% zilver aardingsonderlakens.

Aardingsproducten voor ontspanning en werk

We hebben verschillende aardingsmatten die je kunt gebruiken wanneer je veel zit en/of met een computer werkt.

Het voordeel van aarden tijdens het werk is dat je makkelijker in flow komt en langer gefocust bent.

Des te meer je aardt, des te meer je gezondheid erbij gebaat is. 

De zwarte Universele aardingsmat gebruik je onder je toetsenbord op je bureau of onder je voeten op de grond.

De Canvas aardingsmat is een vierkante mat met roestvrij staal vezels als geleider. Verkrijgbaar in vier kleuren. De canvas mat leg je op je bureaustoel of favoriete plekje op de bank. Op reis is deze mat heel geschikt.

Aardingsproducten voor plaatselijke pijnbestrijding

Heb je pijnlijke gewrichten, spierpijn of een gevoelige plek, dan kun je met het gebruik van de volgende producten lokaal extra elektronen laten stromen, zodat pijn sneller minder wordt of zelfs verdwijnt. 

Aardingspatches kun je vergelijken met elektrode patches die door artsen gebruikt wordt voor testdoeleinden.

De patches plak je bijvoorbeeld op de borst bij longklachten. 

Een aardingsbandje doe je om de pols bij gewrichtsklachten. 

Een smalle of brede 50% zilver aardingswikkelband kan eenvoudig om je pols, enkel of knie gewikkeld worden.

Ook kan het om je middel of over je schouders gedragen worden.

Kortingscode

Omdat we iedereen een goede gezondheid toewensen geven we speciaal voor jou, als lezer van “De Betere Wereld” een kortingsbon van 10%. Klik op deze link en stuur Earthing Nederland een bericht om de kortingscode via De Betere Wereld aan te vragen.

Om te kunnen ervaren of aarden iets is voor jou, heeft Earthing Nederland op het 50% zilver Universele aardingsonderlaken, de Universele aardingsmat en de Aardingspolsband een terugstuurgarantie van 2 maanden. Vraag naar de voorwaarden.  Bovendien biedt Earthing Nederland als enige aanbieder 2 jaar garantie op de werking van bijna alle aardingsproducten.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *