Baby en kids hair and bodywash van De Traay

De komst van een kleintje is een intens en mooi moment in het leven. Je kind is de eerste jaren nog zo kwetsbaar en de babyhuid is heerlijk zacht maar ook heel gevoelig. Dan wil je toch alleen milde verzorgingsproducten gebruiken?

De verzorgingsproducten van de Traay bevatten zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die de huid van je kind goed verzorgen. En na het badmoment ruikt hij/zij ook nog eens heerlijk zodat je alleen maar wilt knuffelen! In de hair & body wash voor baby’s combineert de Traay een milde reiniging met zachte natuurlijke ingrediënten waaronder biologische honing van de Traay en biologische calendula extract. Het natuurlijke parfum omhult je baby met een heerlijke zachte geur!

online baby washonline kidswash

Natuurlijke ingrediënten
De hair & body wash voor kinderen (geschikt vanaf 3 jaar) bevat een milde reiniging en natuurlijke actieve ingrediënten waaronder biologisch aloe vera sap en biologisch calendula extract. De fruitige geur geeft je kind een fris en vrolijk gevoel!

Meer informatie: www.detraay.com

Mail & Win
De Traay geeft 10 flacons Hair  & Body wash 500ml t.w.v. €9,95. Vul hieronder je gegevens in, like de Facebook pagina van Bee Natural en geef aan of je de baby of kids versie wilt winnen.

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Lees ook:
> Babongo presenteert eigen zeep: ambachtelijk en natuurlijk

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *