Bach Bloesem voor je droomfiguur

Hulp voor het vinden van balans tussen lichaam en geest

De originele Bach Bloesem Remedies ondersteunen je mentaal in elke fase van je leven. De harmoniserende eigenschappen zorgen voor balans tussen lichaam en geest. Onze tip: probeer deze natuurlijke bloesemdruppels eens als je af wilt vallen. Vind je het moeilijk om aan een dieet te beginnen of ben je een jojo? Van de 38 originele Bach Bloesems zijn er vijf die ondersteunen bij het voorkomen van die typische dieetvalkuilen.

bach-remedie

Crab Apple Bloesem


Bloesemboost
Je wilt graag een paar kilo’s kwijt, maar mist de motivatie om het daadwerkelijk te doen? Hornbeam (Haagbeuk) zet aan tot actie en geeft je nieuwe energie. Het zorgt voor de boost die je nodig hebt om eindelijk aan dat dieet te beginnen. Als je dan eenmaal aan de slag bent, is Chestnut Bud (Kastanjeknop) je steuntje in de rug om de verleiding van koekje, patatje of chocola te weerstaan. Het helpt gewoonten te doorbreken en van fouten te leren – dus niet snoepen, maar gezond eten.

Optimisme in een flesje
Duurt het afvallen langer dan verwacht en verlies je meer geduld dan gewicht? Dan biedt Impatiens (Reuzenbalsemien) uitkomst. Het tempert je ongeduld en helpt je vol te houden. Gentian (Gentiaan) ondersteunt bij een dipje, het maakt je weer optimistisch en helpt je je doel te bereiken. Als je tijdens je dieet nog steeds niet blij bent met wat je in de spiegel ziet helpt Crab Apple (Appel) je gevoel van eigenwaarde op te krikken. Het geeft je een positiever zelfbeeld en de wetenschap dat niemand perfect, maar iedereen mooi is.

bach-remedie

Gentian Bloesem


Verkrijgbaarheid en gebruik

De originele Bach Bloesem Remedies zijn verkrijgbaar bij zelfstandige drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels en webwinkels. De inname van de bloesemdruppels is heel eenvoudig: voeg twee druppels per Bach Remedie toe aan een glas water en neem daar kleine slokjes van. Het is ook mogelijk direct op je tong te druppelen, let wel op dat je de tong niet met de pipet aanraakt.
De verkoopadviesprijs van een flesje (20ml) is € 10,95.

PB Gentian flacon LR

Persoonlijk advies en meer informatie
Deze combinatie van vijf Bach remedies wordt vaak gebruikt ter ondersteuning bij een dieet. Voor persoonlijk advies – ieder lichaam is tenslotte anders – kun je terecht bij de winkel en/of de Bach consulenten. Meer informatie over de originele Bach Bloesem Remedies is te vinden op

www.bachrescue.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *