Bee natural van de Traay wordt Bee honest!

Natuurlijke producten en ingrediënten winnen aan populariteit en de bewustwording van chemische stoffen die je tot je neemt én op je huid smeert, stijgt. Ook honing is een natuurlijk en wonderbaarlijk product. Niet alleen lekker en gezond om te eten, maar het bevat ook verzorgende eigenschappen die goed zijn voor huid en haar.

BH_Dagcreme_RozenBijen maken naast honing ook bijzondere producten zoals koninginnegelei, bijenwas, propolis en verzamelen ze stuifmeel. Allemaal ingrediënten die actieve stoffen bevatten. Deze ingrediënten gebruikt de Traay al jaren in hun verzorgingsproducten. 

Bee Honest Cosmetics

Agelopen jaar hebben de haar- en lichaamsproducten een nieuwe uitstraling gekregen. Bij deze nieuwe uitstraling hoort ook een nieuwe naam die nog duidelijker maakt waar ze met hun producten voor staan en wat onze producten zo bijzonder maakt. Daarom verandert  Bee natural in Bee honest.

Met de producten van Bee honest cosmetics wil de Traay haar passie voor de veelzijdige, prachtige natuur en schoonheid van mensen delen. Zij geloven dat natuurlijke producten beter zijn voor jezelf en voor alles om je heen. Dit wordt extra onderstreept door biologische fairtrade honing te gebruiken (in de producten waar honing inzit) en projecten te ondersteunen t.b.v. de bij en de natuur.

Introducties

Dit najaar introduceert Bee honest cosmetics o.a. nieuwe gezichtscrèmes op basis van lavendel, rozen, rozemarijn en amandel. De kern van de producten is bijenwas. Bijenwas hydrateert de huid en beschikt over verzachtende, antiseptische en kalmerende eigenschappen. Bovendien sluiten de producten de poriën niet af.

Voor meer informatie klik hier.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *