Biologisch en duurzaam tandenpoetsen

natuurlijke tandpasta

Je tanden poetsen kan tegenwoordig helemaal biologisch, met een tandpasta die 5.000 jaar oude Ayurvedische wijsheid samenbrengt in een tube. Ook kan je duurzaam tandenpoetsen, met een 98% biologisch afbreekbare tandenborstel gemaakt van bamboe. Nog beter combineer je die twee, nieuwsgierig geworden?

Biologisch tandenpoetsen

Chemische stoffen zijn niet nodig volgens de eeuwenoude kruidenleer Ayurveda. Het draait allemaal om evenwicht en balans: zonder gezond tandvlees geen mooie, schone en gezonde tanden. Bepaalde kruiden uit de Himalaya hebben elk specifieke eigenschappen die jouw mond nodig heeft om in opperste conditie te blijven. Zo staat het Neem kruid bekend om de anti-bacteriële werking, Pomegranate (granaatappel) gaat tandplak tegen en Xylitol uit de berkenboom zorgt voor sterk glazuur. Triphala tenslotte, een Ayurvedische blend van 3 vruchten, zorgt voor gezond tandvlees.  Himalaya Herbals introduceert deze nieuwe manier van tandenpoetsen met drie Botanique tandpasta’s: Complete Care in de smaken mint en kaneel en een Whitening tandpasta met een verfrissende pepermuntsmaak.

Duurzaam tandenpoetsen

De tandenborstel is het meest gebruikte plastic voorwerp ter wereld en wordt al sinds de jaren 30 van dit materiaal gemaakt. Wist je bijvoorbeeld dat de productie van een tandenborstel maar liefst 1,5 kg aan verborgen afval genereert?  De borstel was meer dan 80 jaar terug van hout; nu maakt NextBrush hem van bamboe. Bamboe is een van de meest milieuvriendelijke materialen. De stijlvolle borstel voldoet aan alle eisen van de tandarts, waardoor er met de NextBrush op een verantwoorde manier gepoetst kan worden.

Voor meer informatie kijk je op www.himalayatandpasta.nl en www.nextbrush.nl

 


Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

 

Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *