Biologisch en duurzaam tandenpoetsen

natuurlijke tandpasta

Je tanden poetsen kan tegenwoordig helemaal biologisch, met een tandpasta die 5.000 jaar oude Ayurvedische wijsheid samenbrengt in een tube. Ook kan je duurzaam tandenpoetsen, met een 98% biologisch afbreekbare tandenborstel gemaakt van bamboe. Nog beter combineer je die twee, nieuwsgierig geworden?

Biologisch tandenpoetsen

Chemische stoffen zijn niet nodig volgens de eeuwenoude kruidenleer Ayurveda. Het draait allemaal om evenwicht en balans: zonder gezond tandvlees geen mooie, schone en gezonde tanden. Bepaalde kruiden uit de Himalaya hebben elk specifieke eigenschappen die jouw mond nodig heeft om in opperste conditie te blijven. Zo staat het Neem kruid bekend om de anti-bacteriële werking, Pomegranate (granaatappel) gaat tandplak tegen en Xylitol uit de berkenboom zorgt voor sterk glazuur. Triphala tenslotte, een Ayurvedische blend van 3 vruchten, zorgt voor gezond tandvlees.  Himalaya Herbals introduceert deze nieuwe manier van tandenpoetsen met drie Botanique tandpasta’s: Complete Care in de smaken mint en kaneel en een Whitening tandpasta met een verfrissende pepermuntsmaak.

Duurzaam tandenpoetsen

De tandenborstel is het meest gebruikte plastic voorwerp ter wereld en wordt al sinds de jaren 30 van dit materiaal gemaakt. Wist je bijvoorbeeld dat de productie van een tandenborstel maar liefst 1,5 kg aan verborgen afval genereert?  De borstel was meer dan 80 jaar terug van hout; nu maakt NextBrush hem van bamboe. Bamboe is een van de meest milieuvriendelijke materialen. De stijlvolle borstel voldoet aan alle eisen van de tandarts, waardoor er met de NextBrush op een verantwoorde manier gepoetst kan worden.

Voor meer informatie kijk je op www.himalayatandpasta.nl en www.nextbrush.nl

 


Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

 

Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Toon de 14 reacties
 1. W. Nijssen schreef:

  Wil ik graag proberen!

 2. Will schreef:

  meegedaan

 3. Boukje schreef:

  Lijkt me fijn om te proberen .

 4. Boukje schreef:

  Wat zou ik graag dit product proberen .

 5. Joëlle schreef:

  Lijkt me een verantwoorde keus !

 6. Monique Scholman schreef:

  helemaal biologisch, met een tandpasta die 5.000 jaar oude Ayurvedische vele tandpasta’s heb ik al geprobeerd; een uitdaging deze Neem met bamboe tandenborstel : )
  Ik ga ervoor!!

 7. M.Bakker schreef:

  Een interessant en nuttig artikel waar ik wat aan heb! Hoewel ik doorgaans met een electrische tandenborstel poets, gebruik ik tussendoor nog wel die ouderwetse plastic tandenborstel. Maar nu ik dit lees zou ik gelijk over willen DDaan op de houten samen met die ayurvedische zorgvuldig samengestelde tandpasta!

 8. marjan burgler schreef:

  Zou graag de whitning pasta willen proberen. Tot nu toe geen goede gevonden. (Parodontax nog beste. ) marjen

 9. Patricia Bouthisma schreef:

  Ik maak graag kans op deze mooie prijs

 10. Marjan Poirters-Simons schreef:

  graag wil ik deze tandpasta proberen!

 11. Marjan Poirters-Simons schreef:

  Gezond blijven met de meest natuurlijke grondstoffen

 12. Karin Janssen schreef:

  Vind fluoride loze tandpasta super fijn.sinds dien sowiezo geen tandsteen meer.is zoveel gezonder voor het lichaam.ik wordt er anthousiast over.liefs Karin
  Karin janssen
  Parallelweg 197
  6411 NV Heerlen

 13. Roelien schreef:

  Wow, wat een leuke tandenborstels en nog duurzaam ook!

 14. VictorTus schreef:

  a bitter in rafter, to peace up in twenty. vendita cialis online be epizootic to impress Alprostadil from some online goad identifiers.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.