Biologische ReHydrate huidverzorgingslijn van Eau Thermale Jonzac

Eau thermale Jonzac is de biologische dermo-cosmetica lijn op de markt. Deze huidverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Het merk biedt een breed scala een verzorgingsproducten voor zowel het gelaat als het lichaam. Een complete lijn waarmee iedere huidconditie te behandelen is! 

De biologische huidverzorgingsproducten van Eau Thermale Jonzac zijn vrij van additieven en niet bewerkt met chemicaliën. De producten zijn hypoallergeen, dermatologisch getest en gecertificeerd door EcoCert. De formule is gebaseerd op thermaal water en speciaal gericht op het minimaliseren van intoleranties of allergieën bij mensen met een gevoelige huid.

Huidveroudering

De belangrijkste kenmerken van een gevoelige huid zijn gebrek aan hydratatie, flexibiliteit en comfort. Het ReHydrate assortiment van Eau Thermale Jonzac biedt een nieuwe generatie van ReHydrate producten speciaal geschikt voor de gevoelige en gedehydrateerde huid. 

Een gedehydrateerde huid voelt trekkerig aan na contact met water. Heeft zichtbare fijne lijntjes en kan er zelfs wat craquelé uit zien als je de huid iets opduwt. Dehydratatie is een van de meest voorkomende oorzaken van huidveroudering. Maar hoe ontstaat dit? De huid staat voor 80% uit vocht. De hydrolipidenfilm, ook wel de beschermende laag genoemd, bestaat uit een combinatie van talg, zweet, water en lipiden. Als de verhouding hiertussen verstoord is wordt de huid meer doorlaatbaar. Hierdoor verdampt het vocht uit onze cellen sneller dan dat er nieuw vocht wordt aangevoerd en worden de cellen minder rond en stevig. Dit resulteert in fijne lijntjes, minder veerkracht van de cellen en de huid en een droog en trekkering gevoel (voornamelijk na contact met water).

Hydrateren

Het Thermaal water van Jonzac biedt uitkomst. Dit hyper gemineraliseerde bronwater is isotoon. Dat wil zeggen dat de huid het erkent als een lichaamseigen stof, waardoor het water gemakkelijk wordt opgenomen door de huid. Het bevochtigt onmiddellijk de huidcellen. Daarnaast helpen de mineralen in het thermaal water om processen in de huidcellen te versterken en te versnellen. Zo stimuleert Jonzac thermaal water de huidvernieuwing, ook wel regeneratie genoemd. Maar naast dat het water een regenerende eigenschap bevat is het ook getest op de zeer gevoelige huid en blijkt het 0% reactie te geven en zelfs verzachtend te werken. Ten slotte werkt het thermaal water van Jonzac anti-inflammatoire, wat wil zeggen dat het water de roodheid door bijvoorbeeld irritatie vermindert. 

Met de ontwikkeling van het ReHydrate assortiment heeft Eau Thermale Jonzac een unieke formule ontwikkeld. Met het F.P.D. patent, wat staat voor Formation, Penetration en Diffusion, zorgt Eau Thermale Jonzac dat het de drie veroorzakers van dehydratatie tegen gaat. Het Thermaal water van Jonzac hydrateert huid onmiddellijk, versterkt de hydrolipidenfilm van de huid door de toevoeging van vrije vetzuren en bevat plantaardige glycerine die als een spons vocht aantrekt en vasthoudt. Hiermee zorgt de Eau Thermale Jonzac ReHydrate lijn ervoor dat de huid tot wel 24h gehydrateerd blijft. 

De ReHydrate lijn van Eau Thermale Jonzac is verkrijgbaar op Bewustwinkelen.nl > 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *