“Ik blijf al maanden gemakkelijk op gewicht door wat ik heb geleerd.”

blakend

Dit zei Renée na het 10-weeks Lifestyle Change Program

Wil jij ook slank en fit zijn, lekker in je vel zitten en bruisen van de energie, net als Renée? Wil je eindelijk af van die extra kilo’s, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid of darmklachten? En wil je niet meer jojo’en, maar een nieuwe gezonde levensstijl die je vol kunt houden en waarbij je je ècht goed voelt? Dan is het 10-weeks Lifestyle Change pakket iets voor jou!

Persoonlijk voedingsadvies

Voor € 250 krijg je een persoonlijk voedingsadvies, helemaal afgestemd op jouw lichaam en jouw doelen en ik begeleid je 10 weken. Zo val je niet meer terug in je oude patroon en is je verandering blijvend. Een echte Lifestyle Change in 10 weken! Maak snel een afspraak voor een intakegesprek en start jouw nieuwe healthy lifestyle!

Succesverhaal Renée

Renée was vaak in gevecht met de weegschaal, zag haar sportprestaties maar niet verbeteren en had regelmatig last van buikpijn. Ze deed het 10-weeks Lifestyle Change programma waardoor dit allemaal veranderde: “Ik blijf al maanden gemakkelijk op gewicht door wat ik heb geleerd”. Weten hoe ze dit deed?

8 veelgemaakte fouten bij trainen en afvallen

Ben je al een tijdje aan het trainen en gezond aan het eten om jouw droomlichaam te krijgen? Maar krijg je tot nu toe nog niet de resultaten die je had gehoopt? Heb je geen idee wat je nu precies verkeerd doet? Lees meer.

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief van Janneke en ontvang het gratis e-book
“10 simpele en gezonde ontbijtrecepten. Voedzaam en vrij van gluten, graan, suiker en zuivel, met 7 vegan recepten”.
blakend

Janneke

Blakend.nl

Ben je er aan toe om de beste versie van jezelf te worden? Op Blakend.nl deelt Health Coach Janneke tips, informatie en recepten met je voor een gezondere lijfstijl.
Wat denk je bijvoorbeeld van deze
pompoen-kokospannenkoekjes?

blakend

Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *