Blushield: Gezond in een digitale anti-straling wereld!

blushield-gezond-2015-digitale-wereld-straling-portable

Sinds kort verkrijgbaar in Europa!

Tegenwoordig zijn draadloze apparaten zoals smartphones en tablets niet meer weg te denken uit onze samenleving. De jeugd is er mee opgegroeid en ook veel volwassenen zijn behoorlijk verknocht aan hun smartphone of tablet.

Ze voorzien dan ook in een grote behoefte. Toch kleven er ook nadelen aan het gebruik van draadloze apparatuur. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat de elektromagnetische straling van draadloze technologieën een negatief effect op de gezondheid kan hebben. Het is daarom van belang om u te beschermen tegen deze negatieve effecten.

Het elektromagnetisch spectrum beslaat een hele range aan frequenties variërend van ultra lage frequenties (ULF) tot gammastralen. Voor draadloze technologieën wordt gebruikt gemaakt van hoogfrequente gepulste straling. Dat er aan het gebruik van hoogfrequente straling ook nadelige gezondheidseffecten kleven werd al in 1932 beschreven in het boek “Kurzwellentherapie” van Dr. Erwin Schliephake; een boek over therapeutische bestraling. Door de jaren heen, en zeker de laatste jaren, zijn er heel veel onderzoeken uitgevoerd die negatieve effecten op de gezondheid aantonen.

blushield-gezond-2015-digitale-wereld-straling-portable

Onnatuurlijke en natuurlijke straling
Naast onnatuurlijke straling is er ook natuurlijke straling. Zo is er de zogenaamde terrestrische straling. Deze straling is normaal en is een bestaansvoorwaarde, noodzakelijk om in te leven. Er zijn echter ook zones waar deze straling wezenlijk sterker of zwakker is. Deze geologische storingen (aardstralen en wateraders) kunnen tot klachten leiden.
Verder zijn er natuurlijke frequenties die ontstaan door de elektrische spanning tussen de lagen van de aarde en de ionosfeer. De meest bekende is wel de Schumann-frequentie van 7,83 Hz, vernoemd naar de Duitse natuurkundige W.O. Schumann. Deze frequentie komt overeen met de Alfa-hersengolven (hersengolven in rusttoestand). Experimenten lieten zien dat mensen klachten kregen als ze in bunkers werden afgesloten van alle frequenties, dus ook de natuurlijke frequenties. Wanneer de Schumann-frequentie van 7,83 Hz werd toegevoegd dan herstelden ze weer.

Natuurlijke frequenties zijn dus onontbeerlijk voor onze gezondheid en ons welbevinden, maar tegenwoordig worden ze overstemd door alle onnatuurlijke frequenties van zendmasten en draadloze apparatuur. Een bedrijf dat zich al 25 jaar met deze materie bezig houdt is het Nieuw-Zeelandse bedrijf Blushield.

Blushield
blushield-gezond-2015-digitale-wereld-straling-portableDit bedrijf heeft een technologie ontwikkeld die gebruik maakt van natuurlijke frequenties. Geen enkelvoudige frequenties zoals de Schumann-frequentie, maar een spectrum aan natuurlijke frequenties. De golven worden zo uitgezonden dat ze precies in harmonie met het lichaam zijn. Uw lichaam herkent deze frequenties, reageert erop en is in staat om de onnatuurlijke frequenties te negeren. Dit zal er toe leiden dat u zich beter gaat voelen. Veelgehoorde verbeteringen zijn: meer energie, minder moe, beter concentratievermogen, betere slaap, meer ontspannen, meer in balans, enzovoorts.

Blushield maakt gebruik van een zogenaamde actieve technologie. Dat wil zeggen dat er een stroombron zoals een batterij of het elektriciteitsnet noodzakelijk is voor de werking van de producten. Dit in tegenstelling tot andere producten op de markt die gebruik maken van een passieve technologie, zonder stroombron. Zij maken gebruik van de omgevingsstraling, transformeren deze en zenden deze opnieuw uit. Bij passieve technologie is er minder controle op wat er wordt uitgezonden, het kunnen zowel positieve als negatieve frequenties zijn. Blushield producten hebben deze nadelen niet. Zij zenden een eigen veld uit met een sterkere invloed op het lichaam dan de schadelijke elektromagnetische straling uit de omgeving.

blushield-gezond-2015-digitale-wereld-straling-portable

Sinds kort zijn de Blushield producten ook in Europa verkrijgbaar. Alle apparaten zijn verkrijgbaar als plug-in, voor thuis of op kantoor, en als portable, voor onderweg. Blushield producten zijn leverbaar in verschillende varianten en sterktes. Zo is er voor iedereen een passende Blushield.

Tesla producten
Onlangs heeft Blushield een nieuwe productserie uitgebracht: de Tesla serie. De Tesla producten mogen met recht het paradepaardje van Blushield worden genoemd. Een Nederlandse klant kon er kort over zijn: “Dit voelt weer als leven in plaats van overleven!”.

Er is al een Blushield voor € 109,00.
Ook bieden wij aantrekkelijke kortingen aan als u gelijktijdig een Plug-in en een Portable aanschaft. Deze korting kan oplopen tot maar liefst € 39,00!

Graag willen we lezers en bezoekers van De Betere Wereld een aantrekkelijke korting op Blushield producten aanbieden. Als u in onze webwinkel www.blushield-antistraling.nl een bestelling plaatst en u vult de kortingscode BetereWereld (aan elkaar) in dan profiteert u van een korting van 5%.

Blushield – Gezond in een Digitale Wereld!

Lees ook: 
> Kleurrijke nieuwe Ekobo Gusto collectie
> Stichting Vluchteling: ‘Pak ze goed in!’

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *