Breng uw leven weer in balans met Schüsslerzouten!

Of het nu gaat om het verhelpen van alledaagse kwalen of om chronische aandoeningen. De zouten volgens Dr. Schüssler kunnen u helpen uw zelfgenezend vermogen te verhogen en zo meer levenskracht te ontwikkelen.

Dr. Schüssler was een homeopathisch arts die in de 19e eeuw, door wetenschappelijk onderzoek, tot de conclusie kwam dat kwalen en ziekten ontstaan door het verlies van anorganische zouten (in de cellen). Deze celzouten kan het lichaam niet zelf aanmaken en moeten dus worden toegediend. Dit unieke boekwerk bevat een compleet overzicht van de 12 basis-Schüsslerzouten en 15 aanvullingen en hoe deze toe te passen en een uitgebreid overzicht van welke Schüsslerzouten betrekking hebben op welke kwalen en nog veel meer tips voor een gezonde levensstijl.

Help zelf je lijf helen
Vanwege diverse redenen willen steeds meer mensen zélf iets ondernemen tegen hun alledaagse kwalen en chronische aandoeningen. De zouten volgens Dr. Schüssler kunnen daarbij helpen. Zij versterken het zelfgenezend vermogen van jong en oud, zowel fysiek als psychisch.

Deze praktische leidraad, geschreven door Margit Müller-Frahling (adviseur, opleider en vakjournalist biochemie volgens Dr. Schüssler; opgeleid in gezondheidsadvisering en psychologie) biedt alle informatie die nodig is:

– hoe de 12 basis-Schüsslerzouten en de 15 aanvullingen toe te passen

– een uitgebreide alfabetische tabel met welke Schüsslerzouten tegen een specifieke kwaal ingenomen kunnen worden

– tips voor holistische gezondheidszorg

– en nog veel meer

In balans met Schüsslerzouten | Auteur: Margit Müller-Frahling | Adviesprijs € 14,90

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de 10 winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Boek In balans met Schüsslerzouten_voorkant-HR

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *