Comfortabeler yoga met minder energie

vruchtbaarheid

Onder vrijwel elke vloer op de begane grond van welk type woning ook, zit grond. Koude grond, die de onhebbelijke eigenschap heeft de warmte uit de vloer erboven naar zich toe te zuigen. Gevolg: een koude vloer en een hoog energiegebruik om dat hinderlijke ongerief tegen te gaan. Terwijl de oplossing zo eenvoudig is.

De Thermoskussens van TONZON garanderen niet alleen een behaaglijker wooncomfort, maar geven ook nog eens een aanzienlijke besparing op de stookkosten. Waarom dan nog langer op die koude vloer blijven wonen, wanneer de oplossing letterlijk voor de hand ligt?

tonzon-yoga

Genieten van gezondheid, met duurzame vloerisolatie van Tonzon

Thermosfles onder de vloer
Het Twentse bedrijf TONZON bedacht al in 1980 een isolatie-oplossing die na 35 jaar nog steeds de meest effectieve blijkt: het Thermoskussen. Een revolutionaire vinding die volledig opvouwbaar is en isoleert als een thermosfles. Onderzoek toont aan dat deze innovatieve isolatiemethode een veel positiever effect heeft op de vloertemperatuur dan conventionele isolatiematerialen. De opmerkelijke werking is onder meer bevestigd met live-experimenten voor de tv camera’s van ‘Wist Je Dat?’ (RTL4) en VARA’s  ‘Kassa Groen’.

Meer comfort, minder stookkosten
De hogere vloertemperatuur die met TONZON wordt bereikt, biedt niet alleen meer wooncomfort maar ook een flinke besparing op de stookkosten. Bij gewone (lees: onverwarmde) vloeren ligt deze gemiddeld  tussen de 15 en 20%; bij woningen met luchtverwarming is ze dikwijls nóg hoger en bij woningen met vloerverwarming kan de besparing zelfs oplopen tot wel 40 procent!

Benieuwd wat jij kan besparen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan via: bit.ly/Tonzon_Offerte

Nieuwbouwwoningen verbruiken vaak méér energie dan ze op papier beloven. En hebben ze vloerverwarming, dan is het verbruik zelfs nóg hoger.   Het idee dat vloerverwarming een energiezuinige vorm van verwarmen is, klopt bij de standaard toegepaste vloerisolatie – niet. Deze isolatie blijft de warmte namelijk gewoon uitstralen naar de koude grond, terwijl TONZON Thermoskussens de warmtestraling volledig blokkeren. Dat is ook de verklaring voor het feit dat toepassing van Thermoskussens een bestaande vloer zelfs warmer maakt dan de vloeren van nieuwbouwwoningen. Veel mensen in nieuwe woningen kiezen er daarom voor om alsnog Thermoskussens aan te laten brengen. In veel gevallen is dit de best aangewezen investering om het energieverbruik verder omlaag te brengen en tegelijk het wooncomfort te verbeteren.

Duurzame oplossing
Met de unieke TONZON aanpak wordt ook het vocht uit de kruipruimte een halt toegeroepen, dankzij een stevige kamerbrede Bodemfolie. Funderingsmuren, die nu nog vaak druipen van het vocht, worden kurkdroog en de muffe geur verdwijnt als in een ademtocht. De TONZON methode kortom is een duurzame oplossing die de klimaatverandering tempert, een prettiger woning oplevert en een hoog rendement op de investering garandeert.

Kijk snel op www.tonzon.nl
Tel: 053-4332391
mail: info@tonzon.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *