Detox The Box, een gifvrije cyclus (win)

Detox Your Box

Detox your box!

Sta je er wel ’s bij stil wat er in traditionele tampons, maandverband en inlegkruisjes zit? Plastic, parfum en andere chemicaliën – waarom zou je dát voor je intieme delen gebruiken? Gelukkig is er een prima oplossing.

Natracare is het eerste merk ter wereld dat al in 1989 vrouwen een keuze gaf om natuurlijke, biologisch katoenen inlegkruisjes, tampons en maandverband te gebruiken. Zonder de bovengenoemde meuk. En met een bijzonder lage footprint, dus ook prima voor Moeder Aarde.
Het merk is niet alleen goed voor de planeet, Natracare zorgt ook voor een optimale gezondheid ‘aldaar’. Ook gynaecologen adviseren cliënten om te switchen van traditioneel naar de natuurlijke producten, juist om irritaties of veel erger te voorkomen. Zelfs de meest gevoelige huid heeft er baat bij.

natracare

Natracare wordt niet getest op dieren, en heeft niets te verbergen. Het zet dus gewoon op het etiket wat er in zit. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat de producten gecertificeerd zijn door The Vegetarian Society , een Amerikaanse autoriteit.
Zo helpt Natracare vrouwen to #detoxthebox! Ook proberen?

Mail & Win

Maak nu kans om 1 van de 10 sets á 3 verschillende Natracare-producten te winnen! Vul hieronder je gegevens in en volg Natracare op Facebook of Instagram!

www.natracare.com/products

Mail & Win

Detox The Box, een gifvrije cyclus (win)

Toon de 1 reacties
  1. Dientjuh Jansen schreef:

    Ik doe heel graag mee voor verschillende Natracare-producten , ik ben altijd heel erg ongesteld en heb er ook heel veel last van . ik zit in een depressie en dan is het erger zegt de huisarts . Ik ben nu ook veel gevoeliger heb nu weer een blaasontsteking. Ik zou heel erg blij zijn met dit super pakket .

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *