Detox The Box, een gifvrije cyclus

Detox Your Box

Detox your box!

Sta je er wel ’s bij stil wat er in traditionele tampons, maandverband en inlegkruisjes zit? Plastic, parfum en andere chemicaliën – waarom zou je dát voor je intieme delen gebruiken? Gelukkig is er een prima oplossing.

Natracare is het eerste merk ter wereld dat al in 1989 vrouwen een keuze gaf om natuurlijke, biologisch katoenen inlegkruisjes, tampons en maandverband te gebruiken. Zonder de bovengenoemde meuk. En met een bijzonder lage footprint, dus ook prima voor Moeder Aarde.
Het merk is niet alleen goed voor de planeet, Natracare zorgt ook voor een optimale gezondheid ‘aldaar’. Ook gynaecologen adviseren cliënten om te switchen van traditioneel naar de natuurlijke producten, juist om irritaties of veel erger te voorkomen. Zelfs de meest gevoelige huid heeft er baat bij.

natracare

Natracare wordt niet getest op dieren, en heeft niets te verbergen. Het zet dus gewoon op het etiket wat er in zit. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat de producten gecertificeerd zijn door The Vegetarian Society , een Amerikaanse autoriteit.
Zo helpt Natracare vrouwen to #detoxthebox! Ook proberen?

Mail & Win

Maak nu kans om 1 van de 10 sets á 3 verschillende Natracare-producten te winnen! Vul hieronder je gegevens in en volg Natracare op Facebook of Instagram!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

www.natracare.com/products

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *