De Haar Mineralen Analyse wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek

De Haar Mineralen Analyse is als gezondheidstest een betrouwbare analyse, aangezien deze analyse wordt ondersteund door een indrukwekkende hoeveelheid literatuur in verschillende gerespecteerde nationale en internationale wetenschappelijke publicaties.

In de afgelopen vijfentwintig jaar is het testen van mineralen in het haar uitgebreid onderzocht. Het nut van de Haar Mineralen Analyse voor het in kaart brengen van mineralen en zware metalen is met veel wetenschappelijke studies bevestigd.

Haar is een totale afspiegeling van alles wat zich afspeelt in de weefsels van het lichaam

Haar wordt voor een gezondheidstest gebruikt als één van de weefsels van de keuze door de Environmental Protection Agency in het bepalen van blootstelling aan giftige metalen. Een rapport uit 1980 van de E.P.A. verklaart dat mensenhaar effectief kan worden gebruikt voor de controle van giftige metalen. Dit rapport bevestigt de bevindingen van andere studies, waarin werd geconcludeerd dat menselijk haar een meer passend weefsel dan bloed of urine is voor het bestuderen van mineralen en spoorelementen.

Citaat uit een wetenschappelijk studie

“Onderzoeksliteratuur steunt de opvatting dat spoorelementen van haren en nagels de lichaamsinname weerspiegelt … van waaruit men kan concluderen dat haren en nagels geschikte monsters zijn voor het evalueren van wat het lichaam opslaat.”

~ Hopps, H. C.: The Biological Bases for Using Hair and Nail for Analysis of Trace Elements. Trace Substances In Environmental Health VIII. Hemphill, D.D., ed. University of Missouri, Columbia. 1974.

Wil je meer citaten uit wetenschappelijke studies lezen?
Bekijk dan onze website www.haartest.nl.

Tijdelijk 20% korting

Ontvang nu tijdelijk 20% korting op de Haar Mineralen Analyse met kortingscode wereld20. Deze kortingscode is geldig t/m 30 juni 2017.

Meer?

Waarom een Haar Mineralen Analyse doen?
Voor wie is de Haar Mineralen Analyse?

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *