De jacht op muggen is geopend!

muggen

Natuurlijke manier verjagen van muggen, met Chi!

Ben jij al geprikt? Of uit je slaap gehouden door een zoemende mug? Laat muggen een blokje omvliegen op een 100% natuurlijke manier! Chi Na De Beet is een mix van plantaardige oliën voor ‘voor’ én ‘na elke beet’. Jij laat je toch niet prikken?

Na De Beet is een 100% plantaardige en natuurlijke formule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten. Na De Beet bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van etherische oliën die bekend staan om hun ontgiftende en insectwerende eigenschappen.

Chi Na De Beet

  • 100% natuurlijk (dus zonder DEET)
  • Zuivert, verzorgt en verzacht de huid
  • Ook bij een gevoelige huid
  • Huidverzorgend
  • Zelfs voor baby’s vanaf 3 maanden!

Hoe te gebruiken?
Na De Beet zit in een handige roller die makkelijk en snel op de huid is aan te brengen. Na De Beet is ook geschikt vóór de beet en houdt insecten op afstand. Toch geprikt? Zo snel mogelijk Na De Beet aanbrengen: het wondje wordt ontsmet en het herstel begint. Dezelfde plek 3 x per dag  3 dagen lang aanstippen. Vanwege de zachte en natuurlijke formule is de roller ook geschikt voor een rode en gevoelige huid en voor kinderen vanaf 3 maanden.Chi na de beet
www.chi.nl


Mail & Win

Wil jij deze Na de Beet roller uitproberen? We mogen er 25 weggeven, dus vul hieronder je gegevens in en like de Facebook pagina van Chi om helemaal op de hoogte te blijven. Succes met de jacht!

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

muggen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *