De oplossing voor vervuild drinkwater

Water uit de kraan

Met het unieke 5 traps filter van ZeroWater filter je maar liefst 99% van de opgeloste vaste stoffen uit kraanwater. Dat is bijna 50% meer dan andere merken.

De voordelen van het ZeroWater filtersysteem op een rij:

100% zuiver water:

Filtert de schadelijke stoffen lood, chloor, kalk, glysofaat en fluoride uit kraanwater

Beter voor het mileu:

Geen onnodig gebruik van plastic flessen bronwater

Het beste voor je kind:

Voor ongeborenen, zuigelingen en jonge kinderen is blootstelling aan lood gevaarlijk

Betere smaak:

Optimaal gezuiverd water zorgt voor een betere smaak van o.a. koffie en thee

 

Aanbieding:

Wil jij ook schoon kraanwater drinken zonder lood en andere schadelijke stoffen? Shop dan nu de 1,7 liter ZeroWater filterkan met 20% korting via deze link.

 

Lees hieronder meer over ons drinkwater en de gezondheidsrisico’s, hoe je schadelijke stoffen zoals lood kunt vermijden en hoe het unieke ZeroWater 5 traps filter werkt.

Hoe vanzelfsprekend is schoon drinkwater in Nederland nu echt?

In tegenstelling tot veel andere landen drinken wij gewoon water uit de kraan. Want volgens de Gezondheidsraad heeft Nederland veruit het schoonste drinkwater (gewaarborgd tot de pomp). 

Onlangs is gebleken dat een klein deel van de bevolking een te hoge blootstelling aan lood heeft via het kraanwater door oude leidingen. 

Wat kun je er aan doen om de inname van lood te voorkomen? 

Woon je in een huis van voor 1960? Dan bestaat de kans dat je in één van de ongeveer 200.000 woningen woont met loden waterleidingen. Na 1960 is lood niet meer gebruikt. Maar let ook op bij nieuwbouwwoningen. Uit nieuwe watermeters en kranen kan tijdens de eerste maanden lood vrijkomen. Spoel daarom in deze eerste periode de leidingen goed door.

Wat zijn de gezondheidsrisico’s van lood in kraanwater

Aan het drinken van kraanwater met concentraties lood kunnen gezondheidsrisico’s zitten. Voor bepaalde groepen kan een te hoge blootstelling aan lood via het kraanwater zelfs gevaarlijk zijn. Denk daarbij vooral aan ongeborenen, zuigelingen en jonge kinderen. Lood heeft bij hen een nadelig effect op de ontwikkeling van de hersenen, wat kan leiden tot onder andere een verminderde intelligentie (lager IQ). 

Daarnaast kan het zorgen voor een hogere bloeddruk en leiden tot nierschade. Ongeborenen, zuigelingen en jonge kinderen hebben een hogere inname en hogere gevoeligheid voor lood dan oudere kinderen en volwassenen. Het risico is voor die laatste twee groepen is verwaarloosbaar klein.

Hoe kan je lood en andere schadelijke stoffen in drinkwater vermijden

Er wordt met klem geadviseerd alle loden waterleidingen te (laten) vervangen. 

Wij snappen dat dit niet zomaar is gebeurd en hebben een alternatief. Wil jij het zekere voor het onzekere nemen en schoon water drinken? Dan is de ZeroWater waterfilterkan dé oplossing. 

De filter in onze waterkan filtert het lood uit het water, waardoor jij en je gezin het kraanwater kunt blijven drinken, zélfs met loden leidingen. 

Ook is het gebruik van een waterfiltersysteem beter voor het milieu omdat het een alternatief is voor bronwater uit plastic flessen. Hiermee draag je niet bij aan het vergroten van het plastic afval wat onder andere in onze oceanen zwerft.

Hoe werkt de ZeroWater filter?

Wellicht gebruik je nu al een eenvoudige waterfilterkan voorzien van een koolstoffilter. Dit is beter dan het drinken van ongezuiverd kraanwater. Maar wist je dat bij deze filterkannen het water niet volledig wordt gefilterd? Er blijven namelijk nog veel vervuilende deeltjes in het water achter. 

ZeroWater daarentegen filtert veel meer stoffen uit het water. Uit tests is gebleken dat 99% van de opgeloste vaste stoffen door ZeroWater uit het water worden gefilterd. Daarnaast is ZeroWater de enige filterkan die door de NSF gecertificeerd is op het filteren van lood. 

En niet alleen lood, maar ook kalk, fluoride, chloor en glyfosaat worden door ZeroWater uit kraanwater gefilterd. Zo houd je alleen puur water over. 

ZeroWater is het enige verkrijgbare systeem met een 5-traps filter dat alle opgeloste stoffen uit het water filtert. Helderder dan dit kun je jouw water dus niet krijgen.

Lees hier verder over ZeroWater.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *