Dr. Coen Vermeeren op 2e Awake & Aware

coen vermeeren

28 nov, Zwolle

Na de eerste succesvolle dag op 7 november jl. vindt op zaterdag 28/11 de 2e Awake & Aware dag plaats, met Coen Vermeeren, ook in de Buitensociëteit te Zwolle.

De vier sprekers zijn: Dr. Coen Vermeeren, hoogleraar aan de Universiteit van Delft en bekend van het boek: ‘Ufo’s bestaan gewoon’, Dhr. Sanne Dijkstra van Kosmische Filosofie, Dhr. Gerard Aartsen (schrijver, onderzoeker en docent) en het presentatie-duo René Bos en Mirjam Stoof. De muzikale ontvangst en omlijsting wordt gedaan door schrijfster, kunstenares en harpiste Femke Bloem van Centrum Universalis.

Het gaat dus een pittige maar ook zeer aangename 2e Awake & Aware dag worden daar in Zwolle. Meer info & aanmelden via: www.awakeandaware.nl

coen vermeeren

Coen Vermeeren

Dr. Coen Vermeeren, bekend nationaal en internationaal spreker over dit fenomeen, zal de actuele situatie schetsen met betrekking tot contact met buitenaardsen en over het fenomeen ufo’s en alle zaken daaromtrent. Dr. Coen Vermeeren was onlangs veel in het nieuws over de commotie rondom de lezing van Richard Gage over de ware toedracht van 9/11 in de aula van de Universiteit van Delft. Het is een vlotte goede spreker en hij beschikt over uitstekende documentatie.

coen vermeeren

Sanne Dijkstra

Sanne Dijkstra over zijn lezing: “In deze presentatie breng ik de grotere kosmische werkelijkheid weer in verbinding met ons Aardse bestaan. Hemel en Aarde komen samen in de Mens. De Kosmos is niet iets buiten onszelf, maar is wezenlijk met ons alledaagse bestaan verbonden. Als we de ogenschijnlijke buitenwereld observeren kunnen we veel leren over wie we zelf zijn en waar we als mensheid staan.
We leven in een bijzondere tijd. Soms lijkt de wereld verder af te zakken in een staat van pijn en chaos. Aan de andere kant zijn er nog nooit zoveel mogelijkheden geweest om deze pijn te transcenderen.

coen vermeeren

Gerard Aartsen

Gerard Aartsen schreef drie boeken over contact met buitenaardse beschavingen en hij presenteert in Zwolle nadere bijzonderheden over contacten met buitenaardse bezoekers die de mensheid al sinds de jaren 50 aansporen om onze onderlinge verdeeldheid te overwinnen.
Hij laat zien hoe de bezoekers uit de ruimte helpen de mensheid voor te bereiden op de keuze waar de groeiende crisis in de wereld ons voor stelt: zelfvernietiging of samenwerken aan een schitterende toekomst.

Tijdens de vierde presentatie die dag zult u de zeer bijzondere vermogens van het presentatie-duo René Bos en Mirjam Stoof ervaren. Op Earth & Beyond in juni werd de zaal zeer verrast door dit boeiende optreden. Deze presentatie in Zwolle brengt u uniek materiaal over de mens, de rol van de mens hier op aarde en de toekomst waaraan we moeten werken. De boodschappen die zij hebben zijn eenduidig en zeer expliciet.

coen vermeeren

Het gaat dus een pittige maar ook zeer aangename 2e Awake & Aware dag worden daar in Zwolle. Meer info & aanmelden via:  www.awakeandaware.nl

Meer informatie is te verkrijgen bij Infinity Event – info@infinityevent.nl of 0529 481 883

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *