Dr. Fix Winterhanden Wonderzalf

Droge en schrale (winter)handen?

Het koude, gure seizoen komt eraan. Als het buiten koud is, kan je last krijgen van droge, schrale en ruwe handen en soms zelfs kloofjes. Dit wordt ook wel winterhanden genoemd. Bescherm je handen daarom tegen de kou als je naar buiten gaat.

De snel intrekkende, niet vette, rijke Winterhanden Wonderzalf van Dr. Fix is speciaal ontwikkeld om droge, schrale (winter)handen te verzorgen.

De zalf bevat onder andere glycerine, lanoline en jojoba-olie. Deze bestanddelen geven bescherming en ondersteunen je huid wanneer deze droog, schraal en ruw aanvoelt.

Bescherm je handen door ze ’s ochtends goed in te smeren. En herhaal dit ’s avonds voor het slapen gaan, om je handen extra te verzorgen. Je verwent je handen door de zalf goed in te masseren. Zo zijn pijnlijke en geïrriteerde handen snel verleden tijd!

 

Waar te koop?

Dr. Fix Winterhanden Wonderzalf is te koop bij Bewustwinkelen.nl. Je vindt hier alles voor je gezondheid onder één dak; namelijk meer dan 67.000 drogisterij- en reformproducten. Van voeding tot voedingssupplementen, van zelfzorgmedicatie tot lichaamsverzorging en meer! Binnen het assortiment heb je een ruime keuze uit natuurlijke, biologische en glutenvrije producten.

Wat je voor 21.00 uur bestelt, staat de volgende dag al voor je klaar! Je betaalt je bestelling pas bij het afhalen. Met meer dan 500 afhaalpunten is er altijd een winkel of apotheek dichtbij. Weten welk afhaalpunt er bij jou in de buurt zit? Kijk dan hier.

Benieuwd naar de producten van Dr. Fix? Kijk snel op de website! En ontdek wat Bewustwinkelen.nl je allemaal te bieden heeft. Leef bewust, winkel bewust!

Lees meer:
BoHo biologische make-up: Green style, Happy life en een Lucky planet
GeloRevoice keeltabletten

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *