Review: Nacht Serum van Dr.Hauschka

Hauschka

Blog door Rosella van der Meijden

Onlangs mocht ik namens De Betere Wereld naar een bloggersevent van Dr.Hauschka. Dit wegens de productlancering van een nieuwe, vetvrije nachtverzorging: het Dr.Hauschka Nacht Serum. De pionier in natuurlijke verzorging staat al tientallen jaren bekend om haar holistische zienswijze, produceert en levert uitsluitend producten die 100% natuurlijk zijn. Dit maakte mij des te meer nieuwsgierig naar het nieuwe Nacht Serum!

Samen met de andere beauty-bloggers werd ik hartelijk ontvangen op het hoofdkantoor van Dr.Hauschka. Daar kregen we een uitgebreide introductie van het nieuwe Nacht Serum: “Het Dr.Hauschka Nacht Serum stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid, waarbij cellen worden vernieuwd en afvalstoffen worden uitgescheiden. Belangrijkste ingrediënt is de rozenappel: dit helpt je huid zich open te stellen voor nachtelijke herstelprocessen, zodat die er ’s ochtends stralend en fris uit ziet. De volle kracht van de rozenappel in Dr.Hauschka’s Nacht Serum verfrist, verkwikt en vitaliseert.” Aldus het team van Dr.Hauschka.

Hauschka      Hauschka

Na de productpresentatie volgt een heerlijke gezichtsbehandeling in workshopvorm. De specialistische kennis waarover de Dr.Hauschka therapeuten beschikken is verbazingwekkend! Ik voelde me geheel in veilige handen. We besloten de workshop met het toepassen van het Nacht Serum, dat is immers de laatste stap van het gezichtsverzorgingsritueel voor het slapen gaan.

Uiteraard kun je na slechts eenmalig gebruik niet goed oordelen over een product. Daarom kregen we het Nacht Serum mee naar huis om het zelf gedurende een maand te testen. De visie van Dr.Hauschka is namelijk dat de huid ‘beschikt’ over een cyclus van 28 dagen. Na die 28 dagen zou je pas echt resultaat kunnen zien.

Het Nacht SeruHauschka m heeft een heerlijke zachte rozengeur, die je al bij het openmaken naar je bed doet verlangen. Het Serum heeft een gel-achtige structuur en is gemakkelijk aan te brengen op het gezicht. Aangezien je daarna geen nachtcrème mag aanbrengen, moest ik erg wennen aan het droge gevoel. Het is maar net wat je gewend bent. Persoonlijk houd ik wel van een meer hydraterend gevoel. Toch ben ik ermee doorgegaan gedurende 28 dagen en ik moet zeggen dat mijn huid er zeker van opknapte. Toch ben ik overgestapt op mijn oude vertrouwde nachtcrème, omdat ik een redelijk vochtarme huid heb en ik niet kon wennen aan het trekkende gevoel. Daarom denk ik dat het Nacht Serum vooral voor mensen met een ietwat vette huid een zeer geschikt product is.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *