Drie soorten magnesium; weet jij de verschillen al?

Drie soorten magnesium; weet jij de verschillen al

Ben jij opzoek naar de beste magnesium voor jou, maar ben je er nog niet uit welke het beste bij jou past? Je leest hier de verschillen over verschillende typen magnesium, om er zo achter te komen welke het beste past bij jou beoogde doel.

Magnesium is er in orale en transdermale vormen en daardoor is er gegarandeerd een optie die bij jou past. De verschillende types kunnen naast elkaar gebruikt worden, maar het is goed om te weten wat deze specifieke vormen voor jou kunnen betekenen.

Wil jij dus meer weten over de kenmerken van deze drie varianten, dan informeren wij jou graag! Door jou te informeren over de diverse eigenschappen, kies jij straks eenvoudig de variant die het meest bij jou past!

Magnesium voor je geheugen en concentratie

Allereerst lichten wij voor jou de variant van magnesium toe die een positief effect kan hebben op onder andere je geheugen. Dit type is een magnesium bisglycinaat. Deze aminozuur gebonden vorm zorgt voor een bijdrage aan het geheugen en concentratie.

Ook draagt deze vorm van magnesium bij aan het leervermogen en kan het zorgen voor een betere focus. Dit type is daarnaast fijn voor de mentale ontspanning.Zoals je dus ziet is deze vorm van magnesium vooral gericht op je mentale gesteldheid.

De opname van dit soort magnesium is zeer goed en zorgt over het algemeen dus voor een positief effect op het geheugen en het instandhouden van een heldere geest.

Ontspanning voor spieren en gewrichten met magnesium citraat

De tweede variant van de verschillende soorten magnesium is een magnesium citraat. Bij deze vorm is er sprake van een citraat verbinding en deze heeft een positief effect op spieren en gewrichten. Ook zorgt de citrus verbinding voor meer energie.

Magnesium citraat is de meest gekozen variant van deze supplementen. Bij gebruik volgens de aanwijzingen op je product ervaar je de positieve eigenschappen van deze producten en ervaar je een goede werking op je spierstelsel.

Opname via de huid dankzij magnesium chloride

De derde variant van magnesium is het type dat transdermaal wordt opgenomen. Dit betekent dat het via de huid wordt opgenomen in het lichaam, bijvoorbeeld via het nemen van een bad of een voetenbad.

Vanaf vroeger is deze manier al een veelgebruikte optie voor het innemen van magnesium. Door het nemen van baden met dit supplement worden de goede stoffen via de huid opgenomen.

Het gebruik van een transdermale magnesium is aangeraden om als basis te gebruiken en om deze vervolgens aan te vullen met een citraat of bisglycinaat variant. Kijk bijvoorbeeld eens bij Zechsal voor goede magnesium producten.

Voor welke soort ga jij?

Afhankelijk van jouw doelen, kun jij nu dus eenvoudig kiezen voor welk type jij wil gaan. Zoek jij iets met een effect op je spieren, dan ga je voor de variant met citraat verbinding. Zoek je een magnesium type dat werkt voor je geheugen, dan is voor jou de bisglycinaat de beste keuze.

Ook is de optie voor een type voor in bad een fijne keus. Dit wordt dan ook aangeraden als basis voor het gebruiken van magnesium. Kies dus ook jouw perfecte magnesium type en ervaar binnenkort ook de positieve werking van dit product.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.