Deze spray verlicht voor driekwart van alle vrouwen vaginale klachten

intieme hygiene

Aromed Candira spray is op basis van natuurlijke oliën

Driekwart van de vrouwen heeft soms last van vaginale klachten, zoals jeuk, afscheiding en een branderig gevoel in de schaamstreek. Deze klachten kunnen optreden wanneer de natuurlijke balans in je vagina verstoord is. Daardoor krijgen schimmels de kans om zich in een hoog tempo te vermenigvuldigen.

Deze situatie kan o.a. ontstaan bij een verminderde weerstand, diabetes, menstruatie, zwangerschap en seksuele activiteit. Maar ook door vermoeidheid en het dragen van strakke kleding kunnen deze schimmels snel in aantal toenemen. Candira vaginale spray is een verzorgingsproduct dat snel helpt bij afscheiding, jeuk en een branderig gevoel in de schaamstreek.

 Versterk je gezondheid met Aromatherapie.
Advies én makkelijk te bestellen via Aromed.eu

Hou je zuurgraad op peil
Je baarmoederhals scheidt continu een helder en vrijwel reukloos vocht af. Dit houdt de binnenkant van je vagina vochtig en reinigt je geslachtsorgaan van dode cellen en achtergebleven resten van je menstruatie. Bovendien heeft dit vocht een bepaalde zuurgraad om de groei van schimmels en ongunstige bacteriën af te remmen. Als de zuurgraad van je vagina afneemt, dan neemt ook deze natuurlijke bescherming af. Dit geeft met name de candida abricans schimmel de gelegenheid om zich in hoog tempo te vermenigvuldigen. En dit veroorzaakt een vaginale schimmelinfectie.

Lavendel aromedtea-tree Aromed

Binnen 1 tot 2 dagen resultaatintieme hygiene
Candira is een serie verzorgingsproducten voor de intieme hygiëne die naast de vaginale spray bestaat uit een wastablet en druppels. De vaginale spray is op basis van tea tree, lavendel en dennenhars. Deze natuurlijke oliën versterken elkaars werking en zijn bacterie- en schimmeldodend en ontstekingswerend. In de meeste gevallen zijn de klachten binnen 1 tot 2 dagen weer verdwenen.

Verkrijgbaar bij adviesdrogist, reformhuis en apotheek.
Voor meer info: www.aromed.eu/intiemehygiene

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *