Een gratis dagje sauna met Membrasin!

Membrasin

Een dagje sauna voelt als een dagje vakantie. Geniet nu met Membrasin®  van een gratis dagje sauna met gebruik van alle saunafaciliteiten in 1 van de 5 mooiste wellnessresorts. Maak kennis met de deelnemende sauna’s van: Elysium, Zwaluwhoeve, Veluwse Bron, SpaPuur of SpaSense.

Like de Facebook pagina van Membrasin en laat in een reactie op dit bericht weten waarom jij vindt dat je 2 gratis kaartjes voor een dagje sauna verdient!

Membrasin® Eye Care bij droge ogenMembrasin
Droge ogen komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Enkele kenmerken van droge ogen zijn een droog, korrelig en branderig gevoel en vermoeide ogen. Knipperen helpt, maar dat is meestal van korte duur. Zeker lenzendragers en brildragers ervaren wel eens droge ogen of wat te denken van het langdurig achter een computerscherm zitten. Je kunt hiervoor oogdruppels gebruiken, maar dat houdt in dat je meerdere keren per dag je ogen moet druppelen. Dat kan nog wel eens een heel gedoe zijn.

Er is echter een eenvoudig alternatief; Membrasin® Eye Care. Een voedingssupplement met duindoornbesolie dat vol zit met bijzondere en gezonde stoffen zoals vitamine A, vitamine E, de onverzadigde vetzuren omega 3, 6 en 9, luteïne en zeaxanthine.

Droge huid of droge slijmvliezen
Heb je last van een droge huid en/of droge slijmvliezen? Ook hiervoor heeft Membrasin® een oplossing. Kijk verder op www.membrasin.nl

 

de betere wereld

Update:
De winnaars zijn inmiddels bekend en meedoen is dus niet meer mogelijk. We wensen de winnaars een heerlijk ontspannen dagje toe!

Mail & Win:
Naast de Facebook actie mogen wij ook 5 x 2 kaartjes weggeven*! Like de Facebook-pagina van Membrasin, vul hieronder je gegevens in en laat weten met wie jij een dagje naar de sauna wilt én waarom.
Nb: De vouchers zijn geldig t/m 31 juli 2016, lees hier de voorwaarden voor het boeken van een dagje sauna.

*Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen ;)  Zie verder de Actie-voorwaarden. 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *