Extra power met Schüsslerzouten

celzouten

Deze keer over: Schüsslerzout nr. 3 Ferrum phosphoricum

De Betere Wereld besteedt in elke editie aandacht aan de toepassing van Schüsslerzouten; bij klachten en ziekten is er altijd sprake van een onbalans in de mineralenhuishouding van het lichaam. Door deze mineralen of celzouten aan te vullen, help je het herstellen.

Trouwe lezers van De Betere Wereld kennen de Schüsslerzouten inmiddels als veelzijdig middel ter ondersteuning van de gezondheid; mineralen (celzouten) vormen de bouwstoffen van ons lichaam en onbalans daarin zorgt voor klachten en kwalen. Schüsslerzouten kunnen de balans herstellen en met het najaar in zicht vormt met name ijzer, Ferrum phosphoricum, een welkome versterking van ons immuunsysteem.

Schüsslerzout nr. 3 Ferrum phosphoricum is volgens de biochemie van Dr. Schüssler het middel bij Eerste Hulp. Het is preventief of direct in te zetten als de afweer in het geding is, zoals in het najaar en tijdens de wintermaanden. Het advies, zowel voor kinderen als voor volwassenen, is dan dagelijks preventief 3- 6 tabletjes ervan op te zuigen of in water op te lossen en langzaam op te drinken. Dit versterkt en stabiliseert het immuunsysteem en ondersteunt tegelijkertijd de energiestofwisseling en concentratie.
Overigens, een belangrijke aanwijzing voor een tekort aan nr. 3 Ferrum phosphoricum vormen de opvallende ‘ijzerrode oren’.

schussler   schussler-beelden

Schüsslerzouten hebben geen bijwerkingen, zijn relatief goedkoop en gemakkelijk in gebruik. Voorkomen is beter dan genezen, dus houd uw immuunsysteem in conditie!
Wanneer u tòch verkoudheid of griep oploopt, dan is het Eerste Hulpadvies: iedere vijf minuten één tabletje nr. 3 opzuigen tot de symptomen minder worden.

Schüsslerzouten zijn homeopathische geneesmiddelen zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de therapie van Dr. Schüssler.
Bron: In balans met Schüsslerzouten van Margit Müller-Frahling, ISBN 978 94 6015 052 4.

Schüsslerzouten.com

schussler

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.