Gerstegraspoeder van GreenMagma, de enige echte

gerstegraspoeder

Superfood volgens met Sicience & Technology-Award bekroond productieproces

Greenfood pionier Yoshihide Hagiwara was farmaceut maar ook de ontdekker van gerstegraspoeder, wat inmiddels heel bekend geworden is. Voor zijn eigen gezondheid merkte hij wat het sap van gerstegras kon betekenen. Wat kan het voor jou betekenen?

Hij wilde het beschikbaar maken voor meer mensen, maar kwam erachter dat de voedingsstoffen in het groene sapje slecht bewaard bleven. Daarom ontwikkelde hij een geheel eigen productieproces bij kamertemperatuur: binnen korte tijd wordt het sap van gerstegras tot poeder gemaakt, met een minimaal verlies aan belangrijke voedingsstoffen (vitaminen, mineralen). Maar bovenal zorgde hij ervoor dat de gevoelige enzymen bewaard bleven. Juist die enzymen maken dit extract zo bijzonder. De ontwikkeling van dit productieproces leverde hem de ‘Science & Technology’ Award op en hij noemde het product Green Magma.


gerstegraspoeder

Topkwaliteit superfood
Dit gerstegras superfood van GreenMagma is dus echt wel iets anders dan de reguliere gerstegraspoeders wat vaak bestaat uit gemalen gras. Mensen kunnen gras niet goed verteren. Dit extract van het sap van gerstegras bevat meer dan 70 voedingsstoffen, waaronder vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren, enzymen en chlorofyl. Het bevat geen (gras)vezels, dus er is meer ruimte voor de belangrijke bestanddelen zoals vitaminen en het is veel makkelijker op te nemen voor het lichaam.
Door het speciale productieproces wordt de versheid en kwaliteit gegarandeerd. Dus vergelijkbaar met vers geperst sap, alleen makkelijker in gebruik en bovendien smaakt het nog lekker ook!

Green Magma is verkrijgbaar bij drogisterijen, natuur- en gezondheidswinkels (o.a. De Tuinen, G&W, DIO).

www.greenmagma.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *