Het gezondheidspakket van Bloem Health Products

Bloem gezondheidspakket

Heb je het gevoel dat je lichaam wel wat hulp kan gebruiken in de vorm van extra energie en een goede weerstand?

Het is natuurlijk heerlijk om ten alle tijden van een dosis energie te kunnen genieten. Want hoe meer energie je iedere dag hebt, hoe productiever je bent. Voldoende energie bepaalt voor een groot deel je humeur en de kwaliteit van je leven.

Vandaar dat Vital Green Chlorella niet in het gezondheidspakket mag missen. Door de reinigende invloed die Chlorella bezit, geeft het niet alleen meer energie, maar bevordert het ook de spijsvertering en darmwerking. De kwaliteit van Vital Green Chlorella is geheel puur en eerlijk. Dat betekent dat er geen hulpstoffen zoals siliciumdioxide en magnesiumstearaat aan toegevoegd zijn.

Vital Green Chlorella 200 - 350Bloem gezondheidspakketAltheaFleur Keelzuigtablet 437

Verzacht de keel
Bij een geïrriteerde keel of droge hoest neem je de AltheaFleur keelzuigtablet. AltheaFleur Keelzuigtablet is een klasse I medisch hulpmiddel te gebruiken bij irritaties in de keel ten gevolge van een droge hoest en een droge keel. De polysachariden, die afkomstig zijn van de Heemstwortel, leggen een afdekkend laagje op het geïrriteerde keelslijmvlies en ze verminderen daardoor de irritatie van de keel. De toegevoegde honing werkt slijmoplossend zodat vastzittend slijm gemakkelijker kan worden opgehoest. De inhoudsstoffen zorgen voor een verzachtend laagje in de keel wat helpt de hoestprikkel te dempen.
Om ook je weerstand op peil te houden, hebben we Echinacea Extra Forte in tabletvorm toegevoegd.

Mail&Win
Like de Facebook pagina van Bloem en vul hieronder je naam, verzendgegevens en een motivatie in, dan maak je kans!

Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen. Zie verder de Actie-voorwaarden

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

 Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *