Het echte superfood voor meer energie:  Chi Bio Spirulina 

Chi Bio Spirulina is het meest complete natuurlijke voedingssupplement dat er bestaat. Het is pure voeding en hoort eigenlijk op elke ontbijttafel thuis om zo de dag goed te beginnen! 

Spirulina is een oeroud, blauwgroen spiraalvormig algje dat behoort tot de rijkste natuurlijke vitaminen- en mineralenbronnen ter wereld. Er zijn al vele termen gebruikt om de kracht van Spirulina te omschrijven: nature’s superfood, het groene goud en zelfs beautyfood!

Spirulina assorti

Spirulina is reinigend, opbouwend en herstellend. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is ook een prima ondersteuning bij dieet of reinigingskuur. Een regelmatig gebruik van Spirulina zorgt voor een verbetering van tal van lichaamsprocessen, waardoor het lichaam zich ontdoet van afvalstoffen. Anderzijds kan spirulina het lichaam helpen sneller te herstellen bij zware lichamelijke of geestelijke inspanning.

Waarom Chi Bio Spirulina?

  • Meer energie: Spirulina bevat van nature meer dan 90 vitale voedingsstoffen (o.a. vitamine B en E, calcium, ijzer, enzymen). Speciaal geschikt voor mensen die wat extra’s nodig hebben!
  • Afvallen: Spirulina heeft een reinigende werking.
  • Biologisch: Chi Spirulina is van een hoogwaardige en gecertificeerde biologische kwaliteit.
  • Het grootste assortiment: Chi Bio Spirulina is verkrijgbaar als tabletten, vegicaps en poeder!

Kijk voor meer informatie op chi.nl

Mail & Win

Update: De Mail&win is inmiddels afgerond en de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.
Niet gewonnen? Volg ons snel op Facebook (dat brengt geluk:-) en blijf op de hoogte van de volgende acties!

Speciaal voor jullie mogen we 2x Chi Bio Spirulina 190 tabletten, 2x Chi Bio Spirulina 120 gr poeder en 2x Chi Bio Spirulina 120 vegicaps verloten! Volg de Facebook-pagina van Chi (met nog meer inspiratie en win-acties), vul hieronder je gegevens en laat ons weten waarom jij dit graag wilt winnen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *