Het hele gezin fit de winter door met Sambucol® vlierbessenextract!

sambucol

De hele winter fit? Werk dan dagelijks aan een goede weerstand. Om te beginnen hier al een paar (bekende) weerstandstips op een rijtje:

  • Beweeg dagelijks minimaal een half uur
  • Zorg voor een goede nachtrust
  • Ontspan
  • Ventileer je huis voldoende
  • Eet gevarieerd

Ook Sambucol® draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Het bevat een gestandaardiseerd en geconcentreerd extract uit de zwarte vlierbes.

Vlierbessenextract voor het immuunsysteemweerstand
De zwarte vlierbes is een vruchtje dat we allemaal kennen, vaak zelfs uit de eigen achtertuin: de Sambucus Nigra. In de lente verschijnen geurige, witgele bloemschermen en in september rijpen trossen glanzende, zwarte bessen. De vlierbes heeft een rijke geschiedenis. Zo beschreef Hippocrates (400 v. Chr.) het al en referenties over deze vlierbes kunnen getraceerd worden tot aan de Egyptenaren. Ook de Grieken namen het mee tijdens veldslagen voor het immuunsysteem van hun leger. En veel van onze overgrootmoeders maakten in het najaar siroop van vlierbessen om in de winter te gebruiken.

Volg jij Berry de Vlierbes al op Facebook?

Vlierbessen bevatten van nature flavonoïden. Bij het bijzondere productieproces van Sambucol® worden de natuurlijke gezondheidsvoordelen van de vlierbes behouden. Sambucol® bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en de veiligheid is klinisch getest.

Sambucol is verkrijgbaar in verschillende varianten en ook speciaal voor kinderen.

Meer informatie op: http://bit.ly/Sambucol_vlierbessen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *