Het zelfherstellende vermogen van de roos

Er is niets erger dan een droge- en rode huid in de winter. Helaas kampen veel mensen met dit probleem. Lage temperaturen, de verwarming en hete douches zijn vaak de boosdoeners. In de winter wil je dan ook je huid goed verzorgen en een pot vaseline op je gezicht smeren is dan geen goede optie. Vaseline zorgt ervoor dat je huid wordt afgesloten en niet meer kan ademen. Het beste is om een crème te gebruiken die je huid laat ademen maar tegelijkertijd ook voedt met verzorgende ingrediënten.

De Rozencrème is dé klassieker van Dr. Hauschka Cosmetica en bevat alle aspecten van de roos. Hij verzorgt en beschermt de droge, gevoelige huid en de huid met een neiging tot roodheid en verwijde adertjes (couperose). Kostbare extracten van edelrozen en wilde rozenbottels omhullen de huid en ondersteunen het zelfherstellende vermogen.

Sheaboter, rozenbloesemwas en avocado-olie voorkomen uitdroging van de huid. Rozen, heemst en sint-janskruid versterken de huid en geeft haar nieuwe energie. De rozencrème heeft een harmoniserend effect op de vet- en vochtbalans van de huid. Ook krijgt de huid een verzorging die de sterkte en de zachtheid van de roos in zich verenigt. Een heerlijke combinatie dus!

De rozengeur is niet overheersend en je voelt de ingrediënten goed haar werk doen. Het is ook een prima crème om als nachtcrème te gebruiken. De volgende dag is je huid zacht en goed gevoed. Daarnaast is het zeer geschikt als handcrème maar ook als lippencrème. Een pluspuntje: het zit in een tube die je makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Het is een SOS-crème die iedereen in zijn of haar tas moet hebben. Dr. Hauschka heeft voor de vettere huid ook een lichtere variant van de rozencrème in het assortiment!

De rozencrème is €23,50 voor 30ml en is o.a. hier verkrijgbaar.

dr-hauschka-rozencreme-light-1

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *