Himalaya en Return to Sender delen uit!

In het teken van de samenwerking van Himalaya en stichting Return to Sender -een initiatief van Katja Schuurman- hebben wij een cadeaupakket ter waarde van € 60 samengesteld die jij kunt winnen! Je steunt dan gelijk dit goede doel.

Het cadeaupakket bestaat uit een handgemaakte en unieke strandtas met een aantal van de heerlijke verzorgingsproducten van Himalya Herbals. Zoals de Neem Mask, Himalaya Dental Cream tandpasta, Nourishing Cream, de Protein Shampoo – Repair & Regeneration en Himalaya Abrikozenscrub.

Himalaya-RTS-pakket-Tas (1)

Together we can make good things happen!
Sinds deze zomer werken Return to Sender en Himalaya Herbals samen. Bij aankoop van een Himalaya-product ontving je een vriendschapsarmbandje gratis. Dit unieke vriendschapsarmbandje is met de hand gemaakt. Dankzij het maken van dit product, bouwen de sieradenmakers aan een betere toekomst voor zichzelf en hun families. Als afsluiting van deze Return to Sender actie, maak je nu nog kans op deze goed gevulde boodschappenmand!

Return to Sender is een initiatief van Katja Schuurman. De stichting gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Return to Sender zoekt continu naar bijzondere producten in de armste gebieden van de wereld, die vervolgens worden verkocht in Nederland via HEMA en via de eigen online shop.

Himalaya verzorgingsproducten bevatten Ayurvedische kruiden uit het Himalaya gebied. Sinds 1930 onderzoekt Himalaya vele kruiden die zich hebben bewezen in de Ayurvedische gezondheidsleer, waardoor de producten een natuurlijke en krachtige werking hebben. Het resultaat is een rijk assortiment dat je verzorgt van top tot teen, van binnen en van buiten.

katja

Mail & Win
Kans maken op de heerlijke cadeaupakket met een unieke producten van Himalaya Herbals? Vul dan hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans!

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Lees ook:
Lola Quinoa, lekker Hollands! (Win)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *