Homeopathie toegankelijk voor iedereen

Moeder met kind

De meeste mensen hebben het wel eens gebruikt: een homeopathisch middel. Homeopathie is een geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Het principe van homeopathie is dat iemand van een aandoening of ziekte kan worden genezen door het toedienen van een homeopathisch geneesmiddel dat bij een gezond mens dezelfde symptomen oproept als de betreffende aandoening of ziekte.

Het homeopathische principe is al eeuwen oud, maar de populariteit van homeopathie heeft de afgelopen decennia een vlucht genomen. In het merendeel van alle Nederlandse huishoudens is wel een homeopathisch middel te vinden.Vereniging Homeopathie

Volwaardig onderdeel
Gek genoeg staat homeopathie ondanks haar groeiende populariteit steeds meer onder druk in Nederland. De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland, ook wel kortweg de Vereniging Homeopathie genoemd, spant zich in om homeopathie een volwaardig onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel. Dat is nu harder nodig dan ooit omdat door regelgeving steeds minder over homeopathie geschreven mag worden en hierdoor steeds meer homeopathische middelen uit de winkels verdwijnen.

Hoe meer leden, hoe krachtiger onze stem
Dankzij haar leden kan de Vereniging Homeopathie onafhankelijke informatie verstrekken over homeopathie en investeren in wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast overlegt de vereniging met de overheid en met verzekeraars over vergoedingen en regelgeving en vinden er nog heel veel meer activiteiten plaats.

homeo_weleda

Wordt nu lid en ontvang een Weleda pakket!


Word lid en ontvang…

Hoe meer leden, hoe krachtiger de stem van de Vereniging Homeopathie. Wanneer u lid wordt  ontvangt u korting op uw zorgverzekering en in vele webshops. Ook krijgt u 4 x per jaar het Homeopathie Magazine thuisgestuurd. Dit magazine staat boordevol informatie over gezond leven en homeopathie. Ieder nieuw lid ontvangt gratis een Weleda pakket t.w.v. € 16,98.

Lid worden kan eenvoudig via www.vereniginghomeopathie.nl  of bel 020-617 83 08

Handig:
De homeopathiewijzer op je smartphone
Lees ook:
Gezond leven Verzekering voor bewuste mensen
> Consument wil weten waar een homeopathisch middel goed voor is

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *