Hoofdluizen? Geen paniek…

hoofdluis

Alle selfies wakkeren de epidemie alleen maar aan

Hoofdluis: als je het woord alleen al hoort, begint het al te jeuken. Kinderen (maar ook steeds meer jongeren vanwege de duo/groeps-selfies) zitten met hun hoofden dicht tegen elkaar, en dan kruipt de hoofdluis graag van het ene hoofd naar het andere, om bloed te zuigen uit de hoofdhuid. Dit veroorzaakt een enorme jeuk, maar daar is gelukkig wat aan te doen.

Met het medisch hulpmiddel NYDA worden luizen en net voor eens en altijd in één behandeling, binnen in één uur zo belooft de verpakking. ‘Snel, eenvoudig en effectief, zonder gedoe!’

Luizen kunnen niet springen of vliegen. Een besmetting ontstaat dus bijna altijd door direct contact van haar tot haar. Met hun grijpklauwtjes klemmen de luizen zich aan een haar vast en slingeren zich van de ene haar naar de andere. Daarom zijn die selfies voor Facebook, Snapchat en Instagram het paradijs voor die luizen!

De betrouwbare en effectieve manier om luizen te bestrijden

hoofdluishoofdluis

NYDA bestrijdt de hoofdluizen via twee verschillende soorten ‘dimeticon’ dat diep doordringt in het ademhalingssysteem van de luizen, larven en neten. Je begrijpt dan vast wel, dat het voor die beestjes einde verhaal is. En toch is het vrij van schadelijke insecticiden.
Daarnaast verzorgt het middel het haar en de hoofdhuid. Zelfs lang haar wordt heel eenvoudig uitgekamd en volgens de fabrikant laat in tegenstelling tot veel andere dimeticon producten, NYDA zich gemakkelijk uitwassen.

NYDA is onder andere verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl

 

Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.