Je cyclus plasticvrij? Natuurlijk! (win)

Wist je dat een pakje conventionele maandverband evenveel plastic bevat als 4 plastic draagtassen? Niet alleen dat, ze zitten vol met pesticiden, parfum en andere schadelijke chemicaliën – waarom zou je dat ooit voor je meest intieme delen gebruiken? Gelukkig is er een betere keuze voor jou en het milieu.

Natracare is het eerste merk ter wereld dat al in 1989 vrouwen een keuze gaf om natuurlijke, biologische katoenen inlegkruisjes, tampons en maandverband te gebruiken. Ze zijn volledig chloorvrij, vrij van latex en superabsorberende polymeren (SAPs), waarvan bekend is dat ze irritatie veroorzaken. In plaats daarvan kan de huid in jou gevoelige gebieden ademen. Gynaecologen adviseren om over te schakelen van traditionele naar meer natuurlijke producten voor de gezondheid van je lichaam.  Gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, wat betekent dat elk Natracare product veilig naar de aarde kan terugkeren. Hun producten zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar, en ze zijn ook veganistisch want er wordt niet op dieren getest. Natracare heeft niets te verbergen, alle ingrediënten staan dus gewoon op het pak.

Natracare producten werken net als andere traditionele merken, maar in tegenstelling tot de plastic producten, zullen ze de aarde de komende 500 jaar niet vervuilen.

Mail & win

Wil jij kans maken op het plasticvrij maandverband van Natracare? Vul hieronder je gegevens in en win 1 van de 10 pakken Natracare Ultra maandverband!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *