Kama Ayurveda opent eerste Europese pop-up store in Amsterdam

ayurveda

28 maart t/m 9 april, Berenstraat 24 (De 9 Straatjes)

Kama Ayurveda is India’s leidende, award winning beauty merk met holistische behandelingen van pure, natuurlijke en biologische ingrediënten. Omdat steeds meer Nederlanders een gezonde levensstijl en welzijn op een dieper niveau omarmen, opent Kama Ayurveda zijn eerste Europese pop-up store in Amsterdam.

Van 28 maart tot en met 9 april is dat hoogwaardige assortiment van Ayurvedische beauty- en wellness producten verkrijgbaar in een van de beste winkelbuurten van Amsterdam, de ‘9 Straatjes’.

En natuurlijk kun jij als lezer voordelig kennismaken:
op vertoon van dit artikel op je telefoon, ontvang je 10% korting!  

ayurveda

Natuurlijk, puur & biologisch

Als pionier in het luxe Ayurveda segment, is Kama Ayurveda sinds 2002 een schoonheidsmerk uit India dat eeuwenoude Ayurvedische beauty-geheimen door eigentijds  onderzoek tot leven brengt. De focus van het onderzoek ligt op de zuiverheid van de ingrediënten en de werkzaamheid van de formules. Natuurlijk zijn dit pure, biologische ingrediënten, en vrij van kunstmatige kleur- en geur stoffen, petrochemie, parabenen, ureum, propyleenglycol of schadelijke additieven.
De producten wonnen wereldwijd diverse prijzen, waaronder Vogue, Harper’s Bazaar en Elle, en worden gebruikt door enkele van de meest toonaangevende hotels en spa’s in de wereld.

Ayurveda

India is de geboorteplaats van Ayurveda – het oudste gedocumenteerde instituut van medische kennis in de wereld – ook erkend door dé autoriteit wereldwijd: World Health Organisation.
In de Ayurvedische filosofie is gezondheid een gevolg van de harmonie tussen lichaam, geest en ziel en met behulp van planten, kruiden en oliën worden niet alleen symptomen, maar ook de oorzaak van symptomen behandeld.
Tijdens hun zoektocht naar natuurlijke én effectieve oplossingen, vinden steeds meer mensen hun antwoord in Ayurveda.

ayurveda ayurveda

Ayurveda-product ondersteunt Yoga

Gabriela Esteruelas Berlinguer van PureNatural International, de Europese partner van Kama Ayurveda: “Europese consumenten bewegen zich steeds meer richting welzijn; yoga is bijvoorbeeld de snelst groeiende sport in Nederland! We bieden graag onderscheidende producten voor consumenten die op zoek zijn naar natuurlijke schoonheidsoplossingen, en met Kama Ayurveda creëren we de mogelijkheid om pure Ayurvedische producten, gemaakt van originele, beproefde recepten uit India, te kunnen ervaren.”

Als je naar de popup-store gaat, neem dan dit artikel op je telefoon mee. Want dan ontvang je 10% korting op je aankoop!

Enjoy & Do Good!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *