Klok Handzeep: huidvriendelijk & ecologisch!

Handzeep

Een droge en gevoelige huid? Maar toch uw handen op milde wijze willen reinigen? Gebruik Klok Handzeep! 

In April 2016 heeft Klok een nieuwe variant handzeep toegevoegd aan het assortiment, Klok Handzeep! Doordat er géén parfums en kleurstoffen aan dit product zijn toegevoegd, is de handzeep zeer geschikt voor de droge en gevoeliKlok-handzeepge huid en bovendien worden de handen op milde wijze gereinigd.

Houd de Facebook pagina van Klok in de gaten
voor het laatste nieuws en acties.

Niet alleen huidvriendelijk, maar ook ecologisch!
Klok handzeep beschikt niet over allergenen (denk aan: parfum en kleurstoffen), waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is en juist dat maakt de handzeep huidvriendelijk!

Daarnaast wordt de verpakking gemaakt van 100% gerecycled materiaal, waardoor Klok handzeep minder schadelijk is voor het milieu en zorgt dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Er worden niet alleen milieueisen gesteld, maar ook hoge kwaliteitseisen aan de was- en reinigingsmiddelen en juist daarom is Klok handzeep gecertificeerd met het EU Ecolabel!

health-kids-germs

 

 

 

 

 

 

 

Momenteel is Klok handzeep verkrijgbaar bij de natuur- en reformwinkel, maar dit zal in de aankomende weken worden uitgebreid naar meerdere retailers.

Meer weten?
Lees alles over de huidvriendelijke schoonmaakkracht op de website .

Lees ook:
> Eindelijk lente, heerlijk weer om schoon te maken? (en te winnen!)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *