Kylie Jenner ontwikkelt cosmetica tegen straling van mobiele telefoon

Het komt uit de smartphone en het vernietigt de huid: het wordt ook wel schermverlichting of ultrablauw licht genoemd, vooral omdat het blauw tot paars gloeit. Volgens studies uit de Verenigde Staten zou deze straling verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige huidveroudering en zelfs het DNA van de huid veranderen en mogelijk tot huidkanker leiden.

Elke blik op een mobiele telefoon, elke selfie, veroorzaakt dus een gevaar voor de huid. Kylie Jenner staat bekend om haar cosmetische innovaties en haar grenzeloze rijkdom. Ze wordt beschouwd als de jongste miljardair aller tijden en heeft altijd al een gevoel voor lucratieve zakelijke ideeën gehad.

Selfie crèmes

Uw nieuwe innovatie: Selfie-Cosmetic. Een huidcrème die precies tegen deze gevaarlijke HEV-straling moet beschermen. In een interview met Daily Week legt haar vriend Anastasia Karanikolaou uit: “Het heeft een lichte tint en heeft een glanzend effect.

Vooral jongeren worden in toenemende mate blootgesteld aan deze straling en de nieuwe “Selfie-Cosmetic” cosmetische lijn is speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld.

In het interview verraadt Anastasia Karanikolaou dat zelfs het technologiebedrijf Apple een samenwerking is aangegaan met Kylie Jenner. Toestellen van Apple veroorzaken het gevaarlijke blauwe licht. Het slaat hier een interessante slag om een cosmeticaproduct te ontwikkelen dat dit blauwe licht absorbeert. Een idee dat voor beide tegelijk lucratief is, want er worden elke dag miljoenen selfies gemaakt.

Meer informatie over Selfie-Cosmetic: www.selfie-cosmetic.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *