Landelijke Open Dag Professionele Astrologie op zaterdag 25 maart 2017

Astrologie verruimt je blik, zo boven zo beneden

Op zaterdag 25 maart vieren we de vijfde Landelijke Open Dag Professionele Astrologie op locaties door heel Nederland. Die zaterdag zullen o.a. in Amsterdam, Nijmegen, Leeuwarden, Groningen, Deventer, Den Bosch, Roermond, Utrecht, Enschede, Wageningen, Zoetermeer, Drachten, Hilversum en Zeeland diverse activiteiten zijn. Bezoekers zijn welkom om kennis te maken met de Professionele Astrologen die zijn aangesloten bij de AVN en ASAS, de twee astrologische vakverenigingen in Nederland.

Wat is er te doen?

Op de verschillende locaties zullen lezingen gegeven worden, of mini-consulten aangeboden (gratis of met korting). Daarnaast vind je informatie over de opleidingen die men aanbiedt en/of informatie over de praktijk.

Op www.ldpastrologie.nl vind je alle deelnemers en de activiteiten die ze deze dag aanbieden.

Wat is er nodig voor een consult?

Als je ter plekke een consult wilt, vergeet niet even je geboortetijd op te zoeken. Die heb je naast geboortedatum en -plaats  nodig om een goede horoscoop te kunnen duiden. Astrologen zijn geen toekomst voorspellers, maar men kan een geboortekaart duiden. De ontvanger is altijd zelf verantwoordelijk voor hoe met de gegeven informatie om te gaan en hoe deze duiding te zien.

Astrologie verruimt je blik. Zo Boven, Zo Beneden.

De organisatie wenst iedere bezoeker een mooie en leerzame dag toe. Je bent Van Harte Welkom om met ons kennis te maken.

www.ldpastrologie.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *