Mail & Win: event met dr. Dain Heer


Being You, Changing the World, lezing met Dr Dain Heer.

Ben je je er van bewust dat er meer is? Wat als dat iets JIJ bent? Wat als jij, jou zijn, alles nodig is om alles te veranderen – jouw leven, iedereen om je heen en de wereld?

Er is maar één ding dat je geboren bent om te doen in deze wereld. Wat dat is? Je bent geboren om jou te zijn. Niet de jij die je ouders willen dat je bent, niet de jij die je partner of je beste vriend denkt dat je moet zijn, niet de jij die op je buurman lijkt, en zeker niet de jij die jij denkt dat de maatschappij wil dat je bent. Het gaat niet om succesvol zijn of iets beter DOEN. Het gaat om jou ZIJN. De energie die jij bent.

We weten dat dit zo belachelijk logisch is, maar we weten ook dat het het moeilijkste is voor zeer veel mensen om volledig in te stappen. Deze avond is voor iedereen die dit concept verder wil ontdekken. Ben je klaar om… jezelf te zijn?

Deze lezing biedt de tools die Dr Dain Heer aangeeft in zijn boek Being You, Changing the World. Tools die een uitermate diepe werking hebben die diepgaande verandering tot stand kunnen brengen als je ze toepast.

Jarenlang werkte Dr Dain Heer als een Network Chiropractor in Californië. Tegenwoordig reist hij de wereld rond en faciliteert hij gevorderde groepen in Access Consciousness. Binnen Access Consciousness heeft Dr Heer een energie transformatie proces ontwikkeld voor individuen en groepen: de Energetische Synthese van Zijn. Het opent mensen voor een dieper niveau van weten rondom wat hun levensdoel is en een acceptatie van alles wat ze zijn. Dit brengt zeer dynamische mogelijkheden met zich mee voor genezing en de energetische transformatie die het op gang brengt kan zeer snel gaan.
Dr Heer presenteert de radio show Conversations in Consciousness and was te gast op diverse radio en tv shows. Zijn nieuwste boek, Being You, Changing the World, is verschenen in juni 2011.

Over Access Consciousness
Met behulp van verschillende klassen, lichaamswerk en prive sessies helpen gediplomeerde facilitatoren door het gebruik van vragen en verbale procestechnieken om jouw weten te bekrachtigen en energetische blokkades te verwijderen die je beperken. Doordat je bewuster wordt van de keuzes en mogelijkheden die je beschikbaar hebt, kun je het leven kiezen en genereren dat je diep van binnen wenst.

Praktische informatie
Being You, Changing the World introlezing met Dr Dain Heer
Wanneer: 27 juni 2012: 20 – 22.30 uur
Waar: Planetarium, Kromwijkdreef 11, 1108 JA  Amsterdam
Tickets: 45 euro incl 19% btw. Tickets aan de deur: +5 euro.
Voor meer informatie kijk ook bij FAQ, of mail of office@blizevents.com resp. 035 888 4628.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *