Malva Opleiding uniek in Nederland!

malva-opleiding-energie-systeem-aura-nederland-helpen

Met een opleiding tot energetisch therapeut

Op onze leslocatie in Vierhouten leiden wij op tot energetisch werkzame therapeuten. In de 3-jarige beroepsopleiding leer je klachten, aandoeningen of problemen te bezien vanuit een holistisch perspectief en maak je kennis met dieperliggende oorzaken. Je leert de werking van de energiesystemen van het menselijk lichaam: de aura, chakra’s en meridianen.

Onze kennis en behandelmethoden van chakra’s en auralagen is uniek. Dit komt omdat de informatie rechtstreeks afkomstig is uit de astrale wereld (in de afgelopen 40 jaar overgedragen via het dieptrance-medium Lex Persoon) en het is daardoor wezenlijk anders dan wat je doorgaans aantreft. Ook de informatie die je bij ons leert ten aanzien van de oorzaken van veel ziekten zal je denken voorgoed veranderen.

De beroepsopleiding is sterk gericht op het haptonomisch diep kunnen voelen en in trilling kunnen treden met de cliënt op zowel fysiek, energetisch en zielsniveau. Het vak ‘Zielkunde’ loopt dan ook als een rode draad door de opleiding.

We doceren zeer veel verschillende lichaamsgerichte behandelmethoden voor verschillende aandoeningen, zowel voor lichamelijke als psychische stoornissen. Naast MBK welke gedoceerd wordt door een arts, kom je ook aan je trekken wanneer je zoekt naar diepgaande kennis van de psyche van de mens. Tevens leer je werken met de therapeutische instrumenten de “Ankh” en de “Kosmische Schijf”. Wij zijn als enige opleiding in Nederland bevoegd om de techniek en behandelmethoden over te dragen.

Deelnemen aan onze opleiding betekent ook een persoonlijk groeiproces, immers jouw geestelijke gaven komen verder tot ontwikkeling. Na 3 jaar ben je in staat tot zelfstandige uitoefening van dit beroep en ben je geschoold in therapeutische vaardigheden en gesprektechnieken, het vormgeven en opzetten van een eigen praktijk, het afnemen van een anamnese, behandelplannen maken, dossiervoering en het opbouwen van een hulpverleningsnetwerk. Nadien kun je je aansluiten bij de beroepsvereniging voor Malva Therapeuten (www.bvmt.nl).

malva-opleiding-energie-systeem-aura-nederland-helpen-logo

 

Meer weten? Kijk op onze website of geef je op voor de open dag op zaterdag 22 november hier en stel daar je vragen of voel aan den lijve hoe een Malva behandeling werkt. Ook hebben wij een jaarlijks wisselend aanbod van bijscholingsdagen.

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *