Doe mee met de Internationale Yoga Dag!

yoga dag

Woensdag 21 juni is het weer Internationale Yoga Dag, officieel erkend door de Verenigde Naties! De 3e editie van deze dag wordt wereldwijd groots gevierd en ook in Nederland zijn er tientallen speciale yoga evenementen, weergegeven op de website van Yoga Dag Nederland.

Dit jaar verwacht deze organisatie meer dan 100 yoga activiteiten te vermelden die 21 juni plaatsvinden in Nederland. Alle yogadocenten kunnen hun eigen activiteit aanmelden bij Yoga Dag Nederland waardoor er 21 juni een geweldige yoga promotie ontstaat in heel het land.

“Het doel van Yoga Dag Nederland is om yoga onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Met yoga creëer je een positief effect op jouw directe omgeving en draag je bij aan een betere wereld”, aldus initiatiefnemer Robbert Zoon.

yoga dag

Yoga is wereldwijd een van de snelst groeiende activiteiten, ook in Nederland. Volgens recent onderzoek van Vereniging Yogadocenten Nederland doet 12% van de Nederlanders aan yoga (1,6 miljoen mannen en vrouwen), vooral om stress te verminderen.

Meer informatie over Yoga Dag Nederland en het aanmelden van jouw yoga event: www.yoga-dag.nl

Meer informatie over het landelijke yoga onderzoek.

 

Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *