Moederdag-tip: Mamma’s schoonheid komt van binnenuit

bedaffair-slapen

Pure magnesium huidverzorgingsproducten raken je innerlijke en uiterlijke schoonheid

Schoonheid komt van binnen uit: een verzorgde huid, stralende ogen, heldere teint, goed uitgerust – zo zien wij er graag uit. Dat is de reden waarom het Amsterdamse Bedaffair.nl naast gezond en natuurlijk slapen ook aandacht schenkt aan je natuurlijke innerlijke schoonheid. En daarom heeft oprichter Arend Vaders een prachtige Moederdagtip…

“Volgens onze visie is alles met elkaar verbonden; je gezicht met je lichaam, je lichaam met je geest en gemoedstoestand en je stemming met je uitstraling. Onze bedproducten gaan dieper dan alleen jouw slaap. Onze huidverzorgingsproducten gaan dieper dan alleen je huid. Bedaffair.nl is een unieke combinatie van puur ambachtelijk bedden maken en natuurgeneeskundige kennis” vertelt Arend ons.
Die visie is de reden dat Bedaffair zich vanuit een holistische gedachte specialiseert op het gebied van slaapproducten èn lichamelijke verzorging op basis van hoogwaardige mineralen, oliën en geselecteerde heilzame plantenextracten.

Het verzorgingsritueel: reinigen, versterken, verzorgen
Arend hierover: “Je huid is een beschermend omhulsel van je lichaam en staat bloot aan invloeden van binnenuit en buitenaf die je huid verzwakken. Je geest reageert op invloeden van binnenuit en buitenaf met stressreacties zoals (tè) lichte slaap, moeilijk in slaap komen of moeite hebben met doorslapen.

Waarom is magnesium belangrijk voor mijn huid en nachtrust?
Magnesium ondersteunt de omzetting van belangrijke slaaphormonen zoals serotonine en melatonine.
Magnesium zorgt voor een hogere weerstand, sterke nagels en krachtig, glanzend en gezond haar.
Zwangere en zogende vrouwen, als ook gestresseerde personen hebben het meest risico op een magnesium-tekort.
De huid is ons grootste orgaan welke het lichaamseigen magnesiumchloride uit onze verzorgingsproducten direct en in zijn geheel opneemt.

“Je huid is een orgaan en de eigen activiteit ervan wordt gestimuleerd; op die manier ondersteunt de Body cream van Bedaffair.nl in combinatie met de body scrub het zelfherstellend vermogen van je huid.”

bedaffair-zechsal

De pure magnesium-producten van Zechsal: 100% natuurlijk en geproduceerd volgens de BDIH richtlijnen voor natuurlijke cosmetica

Alle verzorgingsproducten van Bedaffair.nl ondersteunen en stimuleren elkaar. En zijn 100% natuurlijk en geproduceerd volgens de BDIH richtlijnen voor natuurlijke cosmetica. Het reinigt, versterkt en verzorgt. “Ervaar zelf maar het effect van de hoogwaardige pure magnesium en de verzorgende eigenschappen van shea butter. Perfect gecombineerd met de zuiverende en vitaliserende werking van de pure magnesium scrub!” overtuigt Arend mij tot een eerste test.

De nacht maakt je dag
De les gaat verder: “Je huid gebruikt de nachtelijke uurtjes om haar cellen te vernieuwen en de geestelijke indrukken te verwerken. Tegelijkertijd voert ze afvalstoffen via de poriën af. Tijdens de nacht heeft je huid juist de mogelijkheid om op eigen kracht te herstellen. Een crème op basis van magnesium kan dit proces ondersteunen en brengt tegelijkertijd je geest in haar natuurlijke balans.”

En niet onbelangrijk om te weten! Gemiddeld hebben we 7 tot 8 uur slaap per etmaal nodig; meisjes en vrouwen blijken ongeveer een uur langer slaap nodig te hebben dan jongens en mannen. Blijf dus gerust met Moederdag een uurtje langer slapen…

Bedaffair.nl; voor de slimme consument die natuurlijk wil slapen op comfortabel, betaalbaar en verantwoord design.

Kies zelf je cadeau!
Op onze Facebook-pagina staat een Share, Like & Win-actie met Bedaffair online,  waarin je zélf je prijs kunt kiezen. Succes!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *