My Magic Mud 100% natuurlijke tandpasta op basis van actieve kokosnootschil kool

Interview met Michelle en Janneke van Magic Mud

De Betere Wereld interviewt Michelle (online-marketing) en Janneke (product-specialist) van My Magic Mud Nederland over dé hit uit Amerika die nu ook Nederland verovert: My Magic Mud 100% natuurlijke tandpasta op basis van actieve kokosnootschil kool.

Je ziet steeds vaker zwarte tandpasta, waarom is het zo populair?

Tandpasta op basis van actieve kokosnootschil koo is zo populair omdat actieve kool de vlekken van je tanden verwijdert zonder te schuren. Vlekken, onzuiverheden en gifstof- fen hechten zich aan de actieve kool en verdwijnen zo uit je mond en van je tanden, 100% natuurlijk. Het resultaat? Zichtbaar wittere tanden binnen 2 weken, het werkt dus echt!

My Magic Mud is 100% Vegan, welke ingrediënten zitten erin?

De werkzame ingrediënten zijn actieve kool uit kokos- noot, bentoniet klei, kokosolie en essentiële oliën. Allemaal 100% organic èn Vegan. De overige ingrediënten zijn ook allemaal 100% natuurlijk en organic waar mogelijk. Onze tandpasta bevat geen fluoride en is zo veilig dat je het met een gerust hart zou kunnen opeten. Zo is mondverzorging volgens ons bedoeld!

Voor wie is het geschikt ?

My Magic Mud tandpasta is geschikt voor iedereen die wil poetsen met een 100% natuurlijke tandpasta èn voor iedereen die graag wittere tanden wil. Drink je vaak koffie en rode wijn, of rook je? Dan zul je vlekken op je tanden hebben die je tanden bruiner maken. My Magic Mud verwijdert deze vlekken op een veilige en natuurlijke manier waardoor je binnen 2 weken al zicht-

baar resultaat hebt. Maar de tandpasta is ook geschikt voor iedereen die een 100% natuurlijke tandpasta zon- der fluoride wil, we merken dat er steeds meer vraag is naar tandpasta zonder fluoride. Oh ja: omdat er geen fluoride in zit, is My Magic Mud ook heel geschikt voor kinderen!

Het is een whitening tandpasta, is het wel veilig voor je tanden?

Al onze producten voldoen ruimschoots aan de strenge veiligheidseisen van de Amerikaanse ADA (American Dental Association) en zijn dus veilig voor je tandvlees en tandglazuur. Je kunt het dagelijks gebruiken: het zal je mond gezonder en je tanden schoner maken.

Dan kom ik meteen bij de volgende vraag: hoe vaak moet je MMM dan gebruiken?

Het is dus helemaal veilig om MMM dagelijks te gebruiken. Wij doen dat zelf ook, omdat we willen poetsen met een 100% natuurlijke tandpasta zonder fluoride, maar dat hoeft niet perse. Als je het gebruikt voor wittere tanden kun je er ook voor kiezen om een kuur te doen (2 weken lang elke dag en daarna 3 keer per week om het resultaat bij te houden).

Tot slot: Waar is MMM verkrijgbaar?

My Magic Mud is online al volop verkrijgbaar, maar inmiddels ook in steeds meer winkels. We liggen al bij alle Vitaminstores en binnenkort ook bij Da/Dio en Deen supermarkten. Vraag er ook zeker naar bij je plaatselijke natuurdrogist of Ekoplaza. Hebben ze het niet, geef ons dan een seintje en we kijken of we jouw winkel ook kunnen gaan leveren!

Wat is het verschil met andere zwarte tandpasta’s?

Omdat tandpasta op basis van actieve kool populair is (omdat het ècht werkt), kun je in de winkels meerdere merken vinden. Onze tandpasta is anders omdat deze 100% natuurlijk èn Vegan is, geen fluoride en andere chemische ingrediënten bevat èn door de onovertrof- fen lekkere smaak. De meeste andere actieve kool tandpasta’s op de markt zijn namelijk niet natuurlijk of Vegan. Wil je dus echt het beste? Dan moet je My Magic Mud hebben!

Dat klinkt goed! Welke smaken zijn er in NL verkrijgbaar?

My Magic Mud tandpasta was al verkrijgbaar in Peppermint, maar we hebben zojuist twee nieuwe smaken binnen gekregen: frisse Spearmint (groene munt) en kruidige Cinnamon (kaneel). Vooral die laatste is verassend lekker in een tandpasta! Onze tandpoeder is overigens verkrijgbaar in de original blend met een neutrale smaak.

Komen er nog meer MMM producten aan?

My Magic Mud is heel populair aan het worden, dus we hopen zo snel mogelijk ook nog andere producten naar Nederland te kunnen halen. Denk aan natuurlijke tandenborstels, mondwater en verfrissende mond- spray. Hou de website en winkels dus in de gaten, want hopelijk komt er nog veel meer aan!

Tot slot: Waar is MMM verkrijgbaar?

My Magic Mud is online al volop verkrijgbaar, maar inmiddels ook in steeds meer winkels. We liggen al bij alle Vitaminstores en binnenkort ook bij Da/Dio en Deen supermarkten. Vraag er ook zeker naar bij je plaatselijke natuurdrogist of Ekoplaza. Hebben ze het niet, geef ons dan een seintje en we kijken of we jouw winkel ook kunnen gaan leveren!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *