MyStyle reviewt RS Natural Cosmetics

Bloggers testen RS Natural Cosmetics.

Vandaag testen Maxime en Tara een aantal producten van RS Natural Cosmetics.

RS Natural Cosmetics

RS Natural Cosmetics is opgericht door Rieneke Steeghs. Diverse reizen hebben haar geïnspireerd om producten met biologische en ecologische ingrediënten op de markt te brengen. Maxime en Tara testen een reeks producten uit de natuurlijk Bedouin Beauty lijn.
RS Natural Cosmetics
Luscious body smoothie

Maxime test de luscious body smoothie, de nieuwste aanwinst van RS Natural Cosmetics. Deze body smoothie is sinds enkele maanden te verkrijgen, en Maxime is een van de eersten die hem test. We zijn benieuwd!

Maxime: ‘Zelf omschrijft RS Natural Cosmetics de body smoothie als mandarijnfris en een tikje kruidig geurend. Ik moet zeggen dat ik hem érg kruidig geurend vind. Misschien toch iets te kruidig voor mij, maar als je ervan houdt zul je hiervan smullen. De body smoothie trekt onwijs snel in en laat mijn huid inderdaad lekker zacht aanvoelen. Hij is ook erg fijn voor na het zonnen. Het product zorgt een tikje voor verkoeling en een hoop voor hydratatie, lekker!’RS Natural Cosmetics olie

Deep smoothing oil serum

Tara test als eerst de deep smoothing oil serum. Deze olie is goed voor zowel huid, haar als lichaam. De olie is te gebruiken voor een droge of vette huid en is rijk aan arganolie, jojoba olie, extract van sojaboon, zonnebloem en wortel.

Tara: ‘Voor mijn krullende haar is dit een uitkomst! Het serum zorgt ervoor dat mijn haar minder pluist en meer glanst. Als gezichtscrème is het serum zowel alleen als in combinatie met de conditioning face cream te gebruiken. Mijn huid is inderdaad heerlijk zacht geworden en lijkt zelfs te stralen. Ook op wondjes en korstjes heb ik het geprobeerd, maar ik denk niet dat het serum daar in eerste instantie voor bedoeld is.’

Creamy face & body scrub en vitalising lava & spices mask

Tot slot test Tara nog twee producten: de face & body scrub en een gezichtsmasker genaamd vitalising lava & spices mask. De body scrub is erg kruidig en ruikt naar mandarijnen. Het gezichtsmasker bevat vulkanische aarde (‘ghassoul’) en specerijen met anti-oxidanten.
/RS Natural Cosmetics gezichtsmasker
Tara: ‘De scrub is heel licht en zacht waardoor je hem bijna niet voelt; het voelt meer als een mini-massage! Door de subtiele korrel was ik in eerste instantie sceptisch of de scrub wel op het lichaam zou werken, maar het werkt! Het gezichtsmasker is bij gebruik in bad het makkelijk af te spoelen door water over het hoofd te scheppen. Boven de wasbak is dit toch iets moeilijker en onhandiger. Los van elkaar werken deze producten prima op zichzelf. Gecombineerd echter, zo heb ik ervaren, werken zij nog stukken beter.’

Kortingscode

Heb je na het lezen van deze review zin gekregen om de producten van RS Natural Cosmetics zelf te proberen? Maak dan gebruik van de kortingscode voor De Betere Wereld lezers. De code ‘DBWMS13’ geeft je 10% korting op het hele RS Natural Cosmetics assortiment. Geldig tot en met 13 oktober.

Prijs & meer info

Score: 4 (body smoothie), 5 (olie) , 5 (body scrub)en 4 (gezichtsmasker) van de vijf sterren

Prijs: €22,50 (body smoothie), €21,50 (olie), €20,50 (body scrub) en €22,50 (gezichtsmasker)

Website: www.rs-naturalcosmetics.nl

MyStyle is een groep van 40 jonge bloggers die duurzame producten test op hun (h)eerlijkheid, gebruiksvriendelijkheid, prijs en kwaliteit. Van fashion tot food en van gadgets tot beauty. MyStyle test het voor je uit!

Lees ook:
> MyStyle reviewt eco schoudertas
> MyStyle reviewt biologische kleding
> MyStyle reviewt fairtrade sloffen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *